Her er den nye »øl-mikroen» – som gjør pilsen iskald på noen sekunder

De fleste av oss er enige om at en iskald øl er blant det beste man kan unne seg her i verden. Dessverre er ikke kald øl alltid å få tak i på butikken, noe som betyr at man vanligvis må kaste hele pakken med øl i fryseren hvis man skal drikke den i løpet de neste timene. Men nå finnes det en »mikrobølgeovn» som kjøler ned øl – på ett minutt, skriver Ladbible.

At butikken ikke har kald øl er en kilde for frustrasjon. Vi har alle gått til butikken på en lørdag ettermiddag og deretter gått rett hjem til kompisen eller stranden der ølet skal fortæres under mange lattere og glade fjes. Men ølet blir jo varmt. Hvis man vil ha kald øl, kan man legge den i fryseren en stund før man begynner å nyte. Men selskapet Juno har kommet med en løsning.

Iskald øl – på ett minutt

Produktet det er snakk om er en »mikrobølgeovn» som fungerer baklengs, så den kjøler ned det man putter inn i stedet for å varme det opp som en tradisjonell mikrobølgeovn. Ifølge produktets eget nettside blir øl ved romtemperatur iskaldt på bare ett minutt.

Kilde: Juno

Drar varmen ut av væsken

Hemmeligheten er, akkurat som med en mikrobølgeovn, termoelektrisk teknologi som trekker ut varme fra væsken, enten det er vin, øl eller juice. På nettstedet kan man lese følgende:
«Vi ønsker å lage et produkt som raskt og enkelt kan avkjøle drikker til ønsket temperatur. Med hjelp av ny teknologi kan vi nå kjøle ned en flaske øl på under et minutt.»

Kilde: Juno

Juno koster omtrent 2000 norske kroner. Tenk for en drøm – iskald øl på bare ett minutt!

Vil du ha en slik hjemme? Trykk da på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!