Her er de nye, oppblåsbare buksene – så stygge at de burde forbys fullstendig

Mote og trender som bestemmer hva som er fint og ikke kan være helt feil – det vet vi nå.

Man blir knapt sjokkert lenger når man ser hva som dukker opp i hyllene i butikkene. Det er det ene stygge plagget etter det andre – og snart kan man tro at det er viktigere å kle seg merkelig enn pent.

Selvfølgelig kan man ha på seg det man vil, stilen er jo personlig, men det er noen plagg som jeg uansett ikke ville ha brukt blant mennesker selv for store summer penger.

Jeg tror også at en del er enige med meg her.

I fjor skrev vi i Humorbibelen om sommerens heteste shorts – som vi da anså å være så forferdelige at de skulle forbys fullstendig.

Innimellom dukker det opp nye trender på klesmarkedet – og det er ikke uvanlig å bli forundret av hvor bisarre de er.

Oppblåsbare bukser

Heldigvis er smaken som baken – delvis. Det hadde jo vært trist om alle tenkte det samme om alt.

Nå er det et par nye, oppblåsbare latexbukser som har vekket sterke reaksjoner på nettet. De får bena til å se ut som om man står foran et morsomt speil i «Funny House» – eller i en tegnet Aladdin-film.

Buksen ble skapt av designeren Harikrishnan som en del av samlingen han valgte å vise i forbindelse med sin eksamen fra den prestisjetunge London College of Fashion, skriver nettstedet Viral Thread.

Idéen ble kommet på under lek med hunden

De superbrede buksene består av over 30 separate latexdeler som enten er hvite eller rød/grønn-stripede.

– Jeg fikk idéen da jeg lekte med hunden min og begynte å tenke på hvor rart ting må se ut fra en så lav vinkel. Tanken på at han måtte se på meg som en gigantisk skikkelse, eller ikke engang å se hodet mitt, var spennende. Så jeg bestemte meg for å prøve å gjenskape dette gjennom omgivelsene mine, sa Harikrishnan nylig i et intervju med nettstedet Dezeen,

– Gjennom mote ser jeg samme bilder og proporsjoner overalt. Jeg vil skape visuelle oppfatninger som er så langt borte fra det vanlige som mulig, slik at folk kan stille spørsmål ved relevansen av proporsjonene vi ser på daglig basis.

Når man ser disse nye buksene, må man innrømme at han lyktes. Imidlertid hadde jeg ikke gått med dem i byen selv for tusenvis av kroner.

Vil du vurdere å bruke disse i vår? Eller kjenner du noen som vil kle dem?

Trykk på deleknappen slik at vennene dine også kan oppleve denne galskapen!