Endelig: Nå kan du drikke favorittvinen din – rett fra BH-en

Vinteren går endelig mot slutten, og vi har en fantastisk vår og sommer i vente. I sommermånedene er alt litt lettere, og livet dreier seg mest om å prøve å få så mange timer i solen som mulig og få i seg et glass vin eller to.

Man kan imidlertid få litt lange blikk etter seg hvis man går rundt med en boks vin eller klirrer med mange flasker blant folk.

Men det finnes en løsning på det problemet – nå kan man nemlig kjøpe en vin-BH.

Dette er en sports-BH som har en innebygget vinpose med plass til en hel flaske velsmakende vin. Kanskje det å drikke vin fra BH-en kan bli en trend i sommer?!

Finnes det noe bedre enn å sippe vin på en klippe på varme sommerdager?Neppe!

Sugerør rett ned i BH-en din

Rødt, hvitt eller boble spiller ikke så stor rolle for meg, men jeg kan synes det er litt strevsomt å bære rundt på en boks eller flaske ute blant folk.

Da møtes man lett av dømmende blikk – kanskje spesielt når det klinger kjent nede i ens poser.

Nå finnes det derimot en løsning på dette problemet. På siden Partykungen kan man kjøpe den geniale oppfinnelsen «The WineRack». Det er (nesten) alle kvinners beste venn i sommer.

Bilde: Partykungen

Man kan plutselig forvandle en mindre kopp til dobbel D – og samtidig ha med favorittvinen sin med seg overalt. Det er billigere enn en plastisk kirurgi – og mye morsommere.

Kombinere trening med vin

Den unike sports-BHen er utviklet i USA og gjør det mulig å ha med seg en flaske vin i BH-en uten at det er synlig fra utsiden. Perfekt hvis man skal på treningssenteret for en treningsøkt eller vil slippe billig unna på puben.

Bilde: Partykungen

I tillegg til å romme favorittdrikken din, gir denne løsningen deg også opptil to størrelser større kopper, ifølge nettstedet. Det blir jo ikke mer «vinn-vinn» enn dette. Eller skal vi si «vin-vin»…?

Den populære BH-en er tilgjengelig i størrelsene small (32A-32D), medium (34A-34D) og large (36A-36D). Den har en avtakbar polyuretanpose tilpasset akkurat denne BH-en. Det lange drikkerøret med av/på-ventil gjør det også enkelt å kontrollere væsken.

Bilde: Partykungen

Produktet koster 299 kroner.

Kjenner du noen som må ha en vin-BH?

Tagg da vedkommende på Facebook, eller del denne viktige artikkelen med vennene dine!