Foto: Original Poop Knife

Aldri mer stopp i toalettet: Her er bæsjekniven – for deg som legger VIRKELIG store «kabler»

Dette med å bæsje, eller å gjøre »nummer to» som det også kalles på litt finere språk, er noe helt naturlig. Alle mennesker gjør det, selv om man sjelden snakker om det.

Det er rett og slett ikke veldig kult å snakke om, selv om det er helt normalt og ingenting å skamme seg over.

Det som imidlertid kan være veldig pinlig, er hvis det er en veldig stor kabel som man ikke klarer å skylle ned.

En måte å løse dette på kan være å bruke bæsjekniven, eller The Poop Knife som det heter på engelsk, skriver nettstedet Shared.

Å ha en »bæsjekniv» hjemme var noe jeg aldri hadde hørt om før, men det er tydeligvis ikke uvanlig at husholdningene har en kniv til å hugge de virkelig store kablene.

«Hygienisk og enkel»

Det hele startet som en diskusjon på et nettforum der en bruker spurte andre medlemmer om de hadde noen verktøy for å skylle ned kabler som var så store at de ikke kunne skylles ned.

Brukeren fikk støtte fra enormt mange, og nå er det et helt nytt produkt, The Poop Knife.

På nettstedet skriver selskapet følgende om sitt produkt:

«Trenger kablene dine litt ekstra hjelp med å skylles ned? Nå kan du unngå å bli hånet av ditt eget toalettsete. Kniven er unik i sitt slag, med metallforsterket silikon som gjør den hygienisk og enkel å rengjøre. Kniven er også lang nok til at hendene dine er trygge.»

Kilde: Original Poop Knife

Gjør suksess på nettet

Til tross for sitt svært uvanlige og ganske ufine anvendingsområde, har bæsjekniven gjort suksess på nettet.

«Jeg ble veldig glad da jeg så dette! Jeg trodde broren min og jeg var de eneste i hele verden som trengte dette! Jeg har forårsaket stopp på toaletter over hele landet da jeg ikke hadde en bæsjekniv tilgjengelig!» skriver en fornøyd bruker.

The Original Poop Knife er tilgjengelig for kjøp på Amazon.

Kilde. The Original Poop Knife

Dette høres ikke ut som det kuleste man kan ha hjemme, men hvis man tenker på det, har man en toalettbørste, så hvorfor ikke utvide toalettarsenalet med en bæsjekniv?

Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også kan lese om dette!