Vill onanist dro fram penisen fire ganger under flyvning – nå utestengt på livstid

Fly er vanligvis forbundet med glede, da det nesten alltid betyr at man er på vei til et eller på vei hjem fra et fantastisk eventyr med en koffert full av morsomme minner og opplevelser.

For de med et litt mer skittent sinn finnes «mile high club», som er en humoristisk klubb for de som har hatt sex om bord på et fly. Dette krever imidlertid at man har sex med en partner.

En mann som fløy mellom Seattle og Phoenix i USA skal imidlertid ha forsøkt å bli med i mile high-klubben på egen hånd, gjennom å onanere ikke mindre enn fire ganger i løpet av den to og en halv time korte flyturen.

Mannen er nå utestengt fra flyselskapet – for alltid, skriver Daily Mail.

Det er ikke så ofte flyselskaper trenger å utestenge reisende for alltid, men selskapet Southwest Airlines har nå blitt tvunget til å ta akkurat det tiltaket.

Dro fram penisen

Mannen skal, mens han satt i setet, ha dratt fram penisen og begynt å onanere – til nabosetets enorme overraskelse.

Under handlingen skal mannen også ha tatt bilder av seg selv og sin ukristelige handling, noe som ble gjentatt hele fire ganger. Etter det sovnet mannen, hvorpå kvinnen i stolen ved siden av ham umiddelbart ba om å få bytte plass.

Kilde: Imgur

Da flyet landet ble mannen umiddelbart pågrepet av politiet.

«Litt kinky»

Mannen ble deretter tatt inn til avhør, hvor han måtte forklare handlingene sine. Han innrømmet at han onanerte og til og med nådde klimaks under turen, men at han spurte kvinnen i setet ved siden av om lov før han gikk i gang.

Ifølge mannen viftet kvinnen da med armene og sa at det ikke gjorde henne noe.

Ifølge Daily Mail har mannen kalt hendelsen «litt kinky».

Kilde: Shutterstock

Den ville onanisten er nå utestengt for alltid fra å fly med Southwest Airlines igjen.

For noen idioter det finnes der ute, altså! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette i dag!