Tenåring gjør lærerens liv til et helvete – da dukker faren opp på skolen og gir pøbelen en lærepenge for livet

Et sted i begynnelsen av tenårene starter ungdom å synes det er flaut å være med foreldrene sine. Som forelder er det selvfølgelig litt trist når den herlige ungen deres heller vil tilbringe dagene med vennene sine i stedet for med dem.

Men det er egentlig ingenting å fortvile over, det er en helt naturlig del av et menneskes liv å ville stå mer og mer på egne bein.

Som forelder er det ikke mye å gjøre med det – men du kan imidlertid dra nytte av situasjonen ved å gjøre det litt pinlig for barna dine fra tid til annen.

Det var akkurat det som skjedde da den amerikanske faren Brad dukket opp på skolen til sin 17 år gamle sønn, skriver Buzzfeed.

17-årige Bradley Howard bor i Texas USA. Han hadde som mange andre tenåringer, lite motivasjon ynder forelesningene til læreren. Men selv om Bradley fikk masse beskjeder av læreren og hadde foreldremøter med læreren og foreldrene, så fortsatte han å bråke i timene hennes.

Foreldrene skjønte at de var nødt til å foreta seg noe, som virkelig ville sette avtrykk – ikke bare for Bradleys skyld, men for alle elevenes trivsel i klasserommet.

Da fikk Bradleys far, som blir kalt for Brad, en skikkelig lur idé. Han bestemte seg for å utsette sønnen for noe skikkelig pinlig, som kom til å gi ham en skikkelig lærepenge.

«En gang sa jeg til ham: «Du, om vi får en telefon til så kommer jeg til å dukke opp på skolen din og sitte ved siden av deg i klasserommet», forteller pappa Brad om at han advarte sønnen til Buzzfeed.

Bilde: Facebook

Telefonen ringte igjen

Foreldrene var nå overbevist om at trusselen om at faren til Bradley skulle delta på skoleundervisningen ville få han til å skjerpe seg, men det tok ikke mange dagene før telefonen ringte igjen.

Det var læreren som ringte og sa at Bradley ikke hadde oppført seg ordentlig i timen.

Da var det ikke annet å gjøre enn å følge opp det han hadde lovet sønnen.

Ble sjokkert

En morgen da Bradley gikk inn i klasserommet, fant han faren sin sittende ved siden av pulten hans.

«Jeg merket ikke at han satt der før jeg hadde hilst på alle klassekameratene, og da ble jeg veldig sjokkert, sier Brad til Buzzfeed.

Bilde: Twitter

Fått tusenvis til å le

Bradley har en lillesøster, Molli,som også syntes farens påfunn var veldig morsomt og la ut et bilde av de to sammen i klasserommet.

«Faren min sa til broren min at om han fikk en ny klagetelefon fra fysikklæreren så skulle han bli sitte med ham i timen… Pappa fikk en ny telefon», skriver lillesøster Molli på bildet.

Bilde: Twitter

Bildet har allerede fått tusenvis av hyllester – mye fordi det er morsomt, men også et godt tiltak av Brad.

«Mennene i Howard-familien er blitt berømte. Vi hadde mye moro med dette, men det vi håper mest av alt nå er å unngå flere samtaler om at Bradley har forstyrret i fysikkundervisningen!» skriver mamma Denise på Facebook,

For et smart og utrolig tiltak av faren Brad! Nå er det bare å gi en tommel opp og håpe Bradley oppfører seg i klasserommet.

Trykk nå på DELE-knappen form å hylle alle foreldre!