Skål! Nå kan du sjekke inn på vinhotell der du bor, sover og sipper vin – inne i en gigantisk vintønne

Å unne seg en eller flere netter på hotell er en spesiell opplevelse. Man får kommet seg av gårde og føle seg bortskjemt for en stund, der noen andre fikser mat, rydder og alt det som kan være litt kjedelig i hverdagen.

I og med at man sjelden bor et annet sted spesielt lenge, kan det være en utmerket mulighet å prøve noe litt nytt, som å for eksempel bo på et vinhotell.

I portugisiske Douro kan man nå tilbringe noen netter i en vingård hvor alt handler om den herlige drinken – man sover til og med i en vintønne, skriver britiske The Mirror.

Det er på vingården Quinta de Pacheca i Douro-området man får den totale vinopplevelsen. Douro-området er kanskje mest kjent for sine portviner, men det er også mange rød- og hvitvinsprodusenter i nærheten.

Kilde: Facebook

Drikke vin hele dagen lang

Etter å ha sjekket inn på Quinta de Pacheca, venter en dag med vinsmaking på den 116 år gamle gården, som produserer rød-, hvit og portvin, slik at man ikke går rundt tørst hele dagen.

Man kan også prøve deres selvlagde syltetøy og olivenolje.

Kilde: Facebook

Sove i gigantisk vintønne

Etter å ha drukket vin en hel dag er man sannsynligvis litt sliten – og hva er vel bedre enn å legge seg i en gigantisk vintønne da.

Hver tønne bygges etter de faktiske tønnene som gårdens vin lages i. Selve sengen er rund og det finnes så klart bad, garderobe, aircondition og wifi.

Kilde: Facebook

«En unik opplevelse»

Ifølge vingården selv ønsker de å «forsterke følelsen av vinsmaking på en idyllisk og romantisk måte med en unik opplevelse».

Kilde: Facebook

Dette er virkelig unikt! For en drøm det må være å komme hit!

Trykk nå på dele-knappen slik at dine vinglade venner også kan se dette fantastiske hotellet!