Rekordstort dildotyveri: Kåte tyver stjal et lastebillass med sexleketøy – med en verdi på over 12 millioner kroner

Allerede som liten lærer man å ikke ta andres ting. Det kalles tyveri og er ikke bare ulovlig, men også veldig dårlig gjort.

Til tross for det er det alltid noen som ikke kan holde fingrene i sjakk og legger hendene på andres eiendeler.

Vanligvis gjør tyver det for å tjene penger, men disse tyvene ser ut til å ha hatt noe annet i tankene –de stjal nemlig en hel lastebillass full av dildoer, skriver nettstedet Tyla.

Det var i midten av september at en lastebil, fullastet med dildoer, parkerte langs en landevei utenfor den engelske byen Broughton. I løpet av natten slo en gjeng sultne tyver til og stjal hele lasten, ifølge lokalt politi som nå leter etter de kåte bandittene.

Total verdi: Over 12 millioner kroner

Lasten besto av en rekke sexleketøy som klassiske dildoer, men også mer avanserte leker som vibrerende egg og analkuler.
Politiet mistenker at tyveriet skjedde mellom 01:00 og 06:30 om morgenen.
Totalt har sexleketøyene en verdi på over én million pund, noe som tilsvarer rundt 12 millioner norske kroner.

Kilde: PxHere

Politiet ber om hjelp

I et Facebook-innlegg har det lokale politiet nå bedt om hjelp til å få beskrivelser av noen mistenkte, men det er fortsatt ingen spor etter tyvene.
Lasten skulle egentlig til et lager hos en av landets største sexleketøyselgere. Det gjenstår med andre ord å se om alle dildoene kommer til rett sted. Tyvene skal ha problemer med å selge lekene, da annenhåndsverdien på dildoer ikke kan antas å være spesielt høy.

Kjenner du noen som elsker sexleketøy såpass mye? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!