Ny studie viser: Her er verdens største peniser – unike målinger som får norske menn til å rødme

En av de eldste diskusjonene noen sinne handler om størrelsen på menns kjønnsorganer. Hva er lite, hva er stort og fremfor alt – spiller det noen rolle i det hele tatt?

Derom strides de lærde, og ulærde, og det er svært lite som tyder på at diskusjonen skal nå veis ende. Noen synes at størrelsen betyr noe, mens andre legger mer vekt på hvordan man bruker den.

Uansett har en studie nå laget statistikk over hvor i verden man har de største penisene og det er dessverre dyster lesning hvis man kommer fra Norge.

Studien ble utført av nettapoteket From Mars og de har spurt menn fra 86 forskjellige nasjoner om deres penisstørrelse, skriver Ladbible.

Her er de største penisene

Når man ser på denne statistikken, bør man huske på at mennene selv har måttet fylle inn størrelsen sin og derfor kan det forekomme noen overdrivelser.

Men landet med størst gjennomsnittlig penis er Ecuador, hvor en erigert penis måler 17,6 centimeter. På andreplass finner vi Kamerun, 16,6 centimeter, og på tredjeplass kommer Bolivia med 16,5 centimeter.

Det er med andre ord vestover man man må lete hvis man vil se ekte utstyr inne i buksene på mannen.

Her er topp ti-listen.

Kilde: From Mars

Så store er nordmennene

Hvordan ligger det an med norske menn da? Med en snittstørrelse på 14,34 centimeter kommer Norge på 45. plass.

Med det er vi nest minst i Norden. Svenske peniser måler litt over 15 centimeter, danske 14,9 og finske 13,8 centimeter.

Sist på listen da? Der er Kambodsja med en snittpenis på 10,4 centimeter.

Her er hele listen.

Kilde: From Mars

Spiller størrelse noen rolle`?

– Uansett om menn er bekymret for størrelsen, formen eller noe annet, har de fleste noen gang lurt på om den er stor nok. Penisstørrelse kan ha stor innvirkning på selvtillit og selvbilde, sier Navin Khosla, farmasøyt ved From Mars, til Ladbible.

Betyr størrelsen noe da?

– Kanskje, kanskje ikke. Det som er mest sannsynlig er at bæreren av penisen tenkte mye mer på størrelsen enn deres sexpartnere, sier Navin Khosla til Ladbible.

Kilde: Shutterstock

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!