Ny edderkoppart får menneskekjøtt til å råtne – gjemmer seg i både møbler og klær

Noe av det verste jeg vet om er edderkopper. I hvert fall hvis du spør meg.

Men har vi alle forskjellige ting som vi er redde for. Det kan være alt fra høyder til spesielle dyr eller mystiske fenomener.

Imidlertid kan ingen føle seg bra med det faktum av at det nå er oppdaget en ny edderkopp i Mexico – som får menneskelig kjøtt til å råtne. Det gjemmer seg i både klær og møbler, skriver Daily Mail.

Ja, forskere ved det nasjonale autonome universitetet i Mexico har oppdaget en ny edderkoppart som vil ryste alle mennesker med angst for edderkopper. Det verste er at et bitt kan føre til at kjøtt råtner og infeksjonen kan spre seg opp til 40 centimeter.

Er ikke spesielt vanlig

Arten er ikke sky for mennesker – de pleier å trekke inn i både møbler og klær. På utsiden skiller den seg ikke fra noen andre edderkopper, men et angrep fra dette insektet kan få alvorlige konsekvenser.

Foto: Shutterstock

Siden det regnes som et nytt funn, antas det ikke at de er veldig utbredt. Den har den bare blitt funnet i byen Tlaxcala og regioner i nærheten, skriver Daily Mail.

Professor Alejandro Valdez-Mondragon og studentene hans Claudia Navarro, Karen Solis, Mayra Cortez og Alma Juarez presenterte det interessante funnet.

«Viktig for økosystemet»

«Vi forsørger dem med varme, fuktighet, mat og et hjem, noe som også betyr at vi finner dem hjemme. De er viktige for økosystemet ved å leve av insekter», sier Alejandro Valdez-Mondragon.

Foto: UNAM

Det nye udyret er en del av edderkoppfamilien Loxosceles. Av de 140 artene den inkluderer, lever 40 i Mexico.

Med andre ord – er du redd for de ekle krypene, ikke dra dit!

Kjenner du noen som er redd for edderkopper? Tag personen på Facebook slik at han eller hun blir advart om dette! Eller del denne viktige nyheten!