Nå slippes verdens minste kondom – her er de unike målingene

Å beskytte seg når man har sex er alltid en god idé hvis man vil unngå uønskede graviditeter og kjønnssykdommer.

Men ettersom det finnes like mange penisformer som det finnes menn kan det noen ganger være vanskelig å finne et kondom som passer – spesielt hvis man er utrustet med en litt mindre penis.

Men nå slippes det et nytt kondom som ifølge produsenten Theyfit er verdens minste kondom, skriver nettstedet Joyscribe.

Størrelse spiller ingen rolle, sies det. Men når det gjelder å finne et kondom som ikke risikerer å falle av under selve økten når man har en liten penis, er det lettere sagt enn gjort – fram til nå.

Har 66 ulike størrelser

Kondomselskapet Theyfit har utviklet verdens minste kondom ifølge dem selv. Selskapet selger kondomer i 66 forskjellige størrelser, og deres minste modell heter E55. En E55 måler 12,5 centimeter i lengde og fire centimeter i omkrets.

En gjennomsnitlig penis måler mellom 13 og 18 centimeter i erigert form.

Kilde: Shutterstock

«Gjort sex fint igjen»

På selskapets hjemmeside blir det lille kondomet nå hyllet av lykkelige brukere som endelig har funnet et kondom som passer dem.

«Det var pinlig at andre kondomer som ble beskrevet som »små» satt for løst på meg, men de her sitter perfekt tusen takk!»

«De føles utrolig bra, for første gang i livet mitt bekymret jeg meg ikke for at den skulle gli av!»

«Jeg har brukt små kondomer før, men de har alltid vært for lange! Det har føltes som en ekkel spøk mot meg, men disse passer perfekt, tusen takk!»

Så fantastisk at det nå er kondomer som gjør sex trygt for alle! Trykk nå på dele-knappen for å informere dine mannlige venner!