Foto: Dadbag

Nå kan hvem som helst få ølmage – og alltid ha ølen for hånd

Som livsnytere er det lett å komme i skade for å pådra seg en ølmage. Selv om magen stammer fra mer enn bare øl, har magen kommet til å bli kalt ølmage.

Ølmagen finnes ofte hos menn over 40 år, noe som også har gitt opphav til navnet »pappamage». Det er også det som inspirerte den siste mageveske-trenden, som på engelsk kalles »Dadbag». Den oversettes til pappaveske på norsk og er akkurat slik den høres ut – en mageveske som ser ut som en klassisk ølmage, skriver nettstedet Lonely Planet.

For de fleste av oss betyr øl og god mat ofte at vi får litt vekt og tar på oss en liten mage, populært kalt ølmage. Men for noen spiller det ingen rolle hvor mye øl og god mat – de får uansett ikke ølmage.

Kilde: Dadbag

Man kan kjøpe seg en ølmage

Men nå trenger ikke de menneskene å føle seg utenfor – det er nemlig mulig å kjøpe en liten ølmage i form av en veske.

Vesken er en klassisk fanny-pack, men den lille forskjellen er at den ser akkurat ut som en ølmage. Den har også plass til en etterlengtet øl.

Kilde: Dadbag

»Ville vært morsomt hvis alle kunne føle seg som en pappa»

Vesken går under navnet Dadbag, som på norsk betyr pappaveske.

Kilde: Dadbag

Bak denne strålende ideen står engelskmannen Albert Pukies, som fikk ideen da han satt og tenkte på morsomme gaver til farsdagen.

– Jeg trodde det kunne være gøy hvis alle noen ganger kunne føle seg som en far, bare ved å sette den på, sier Albert til Lonely Planet.

Kilde: Dadbag

En veske som passer alle

Siden vi alle er unike her på jorden, har Albert selvfølgelig utviklet seks forskjellige varianter av magevesker som gjør at man kan kjøpe en veske som passer best til ens hudfarge og kroppshår.

Kilde: Dadbag

Vesken har vært en suksess.

– Nesten alle reaksjoner har vært positive til tross for at jeg utviklet vesken fordi den vill være litt kontroversiell, sier Albert til Lonely Planet.

Hvilke fantastiske nyheter! Trykk på deleknappen slik at vennene dine også får sjansen til å få en god ølmage.