Foto: Facebook / Vehs.com

Nå kan du leie veltrente menn – som rengjør hjemmet ditt uten klær

Husarbeid er kanskje ikke det morsomste man kan finne på, vi er nok mange som ser på rengjøring som et nødvendig onde. Noe man helst bare vil få unnagjort.

Men å ha et rent og ryddig hjem er veldig hyggelig. Man har kontroll over alle ting, og man trenger ikke å sukke over hybelkaninene som ligger og lurer i hjørnene.

Hvis man vil unngå å rengjøre det selv, og ha litt øyegodis på kjøpet, kan man nå leie godt trente menn som rengjør hjemmet ditt for deg, skriver 9gag.

Det er flytte- og oppussingsfirmaet VEHS som står bak den barneforbudte idéen om avkledde menn som steller hjemmet ditt mens du ligger i sofaen og løser kryssord – og kanskje stirrer litt på mennene.

Hunky man cleaning service

Idéen, som har det det tydelige navnet Hunky man cleaning service, betyr nøyaktig hvordan det høres ut.

En haug med godt trente menn kommer hjem til deg og gjør husarbeid. De støvsuger, vasker, tørker støv skrubber til hjemmet er skinnende rent.

I mellomtiden kan man se på TV, eller kanskje på mennene?

Så mye koster mennene

Det er imidlertid alt annet enn gratis å få både øyegodis og et rent hjem samtidig. For en to-roms leilighet koster det cirka 2800 norske kroner.

Man får heller ikke berøre rengjørerne eller på en annen måte gjøre tilnærminger, da det utelukkende handler om rengjøring.

Kjenner du noen som ikke kan få nok av menn og som trenger en skikkelig rengjøring hjemme?

Nevn dem da i kommentarfeltet – eller trykk på deleknappen!