Nå kan du kjøpe oppblåsbar motorbåt til vrakpris – drinkholdere, kjøleskap og sofagrupper inkludert

Mange av oss vel vært sjalu på de som setter seg i sine rådyre båter og cruiser ut på vannet om sommeren. Havet som motorvei med solen i nakken for å få kjenne på friheten til sjøs – det er nesten ubetalelig.

Dessverre så er det få av oss som blir millionærer og kan unne seg den dyre luksusen.

Men det finnes faktisk en løsning – nå har det kommet en billigere variant av en motorbåt. Den er oppblåsbar, men inneholder mye av det man ønsker, skriver Viral Thread.

Det er den populære og verdensledende siden Amazon som nå selger en oppblåsbar motorbåt – i ekte størrelse. Det er altså ingen fillete barneleke, men noe man virkelig kan bruke for å få oppleve den fantastiske følelsen til havs i de varme sommermånedene.

Foto: eBay

Det skal dog legges til at den ikke har en ekte motor – den delen må man løse på egenhånd.

Foto: eBay

Kostar cirka 2 500 kr

Dette er likevel en perfekt løsning for alle som vil teste ut luksuslivet, men ikke helt har de økonomiske musklene som kreves.

Foto: eBay

Båten har plass til 6 personer, er enkel å klatre inn og ut av – og har 8 koppholdere i den behagelige lounge-delen slik at man kan nyte en kald og forfriskende drink i solen.

Bildkälla: eBay

Det er dessuten en kjøleboks på båten, slik at drikken ikke rammes av sommerheten.

Bildkälla: eBay

Selvsagt kan den også brukes i større basseng. Den er 6 meter lang og veier ca. 30 kilo. Vidunderet tar omtrent 20 minutter å fylle med luft, noe som heldigvis er betydelig kortere enn det tar deg å samle pengene til en ekte motorbåt.

Bildkälla: eBay

Hva med prisen? Det koster mellom 216 og 270 dollar. I norske kroner blir det omtrent 2500 kroner. Ikke så ille, eller hva?

Kjenner du noen som burde skaffe seg denne? De da denne fantastiske sommernyheten videre til vennene dine!