Mor blir lei av en ond tyv som stjeler pakken hennes – men hennes herlige hevn får idioten til å kaste opp

Som et lite barn lærer man å skille mellom mitt og ditt. Man tar ikke ting som tilhører noen andre, så enkelt er det. For de fleste av oss er ikke dette rart, men som med alt annet i verden er det unntak.

Folk som stjeler ting fra andre har ingen respekt for sine medmennesker, derfor er det også ganske befriende å se og høre om tyver som får det de fortjener.

Dette er virkelig tilfellet her, der kanadieren Lauren gikk lei av å få pakkene sine stjålet, men kom på en grufull hevn som fikk tyven til å angre.

Laurie Pringle bor i den kanadiske byen Hamilton og bestiller ofte ting på nettet. Pakkene leveres deretter på døren hennes selv om hun ikke er hjemme.

Fått flere pakker stjålet

Bare de siste tre årene har Laurie fått flere pakker stjålet, da hun bor svært sentralt i en gate som trafikkeres av veldig mange mennesker.

Etter å ha blitt stjålet så mange pakker forsøkte hun å sette opp lapper om at sjåførene skulle legge igjen pakken et annet sted på tomten eller ringe på dørklokken, men det gikk ikke.

Da fikk hun i stedet en glimrende idé om hvordan hun kunne ta hevn på den neste tyven som våget å stjele fra henne.

Tømte kattekassen

Laurie bestemte seg for å lure neste tyv, og tok en gammel, tom pakke og fylte den med innholdet fra kattekassen – etter at katten hennes hadde gjort fra seg i kassen.

Deretter teipet Laurie pakken og la den utenfor døren. Så satte hun opp et skjult kamera ved døren.

Kilde: Facebook

Bare 40 minutter senere dukket en tyv opp og tok pakken, som var fylt med kattebæsj.

Kilde: Facebook

Gjør suksess på nettet

Laurie delte sin strålende hevnplan på nettet, hvor ideen nå har blitt en ordentlig snakkis og har blitt beskrevet av lokale så vel som nasjonale og internasjonale medier.

Porch pirate present in place and ready for pick-up! Edited to add video of the lucky guy who got a box of cat 💩 for free!

Posted by Laurie Pringle on Thursday, December 10, 2020

Tyven kommer ikke til å besøke Lauries hus igjen, det er helt sikkert!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se hvordan man skal håndtere onde tyver!