Mann satte fyr på hele hjemmet sitt – ble livredd for liten edderkopp

Edderkopper og andre insekter er ikke akkurat det koseligste man kan treffe på i hjemmet sitt. Noen er imidlertid mer redd for dem enn andre, men de fleste ønsker uansett å bli kvitt sin uønskede gjest.

Noen prøver å slippe ut dyret – men det finnes også de som tyr til mer ekstreme metoder.

Da en mann fra Arizona i USA fant en edderkopp inne i hjemmet sitt, slo panikken til. I stedet for å bruke en av de mer praktiske metodene for å kvitte seg med insektet, så tok han fram en gassbrenner.

Alt endte i katastrofe, ifølge The Telegraph.

Brente opp sitt eget hjem

Vi skrev nylig om en bilist som kjørte rett i en stolpe i panikk da han så en liten edderkopp i bilen.

Redselen for små insekter kan rett og slett være overveldende for noen, men for en tid tilbake rapporterte The Telegraph om en mann i Tucson i delstaten Arizona tok det til nye høyder.

Frykten hans for edderkopper fikk ham til å sette fyr på hele hjemmet sitt, skriver avisen.

Kilde: Seattle Fire Department

Dette var imidlertid ikke intensjonen, men spindelvevene som var opprettet, tok raskt fyr av gassbrenneren – og snart sto hele hjemmet i brann. Den klønete mannen måtte bære ut en eldre kvinne ut av hjemmet, og begge kom heldigvis uskadd fra ulykken.

Fikk tak over hodet

Redningstjenesten, i form av 11 brannmenn, måtte raskt komme til stedet for å slukke den store brannen. Det tok omtrent 15 minutter før de fikk kontroll over situasjonen. Huset ble deretter fullstendig ødelagt etter brannen, og bare ytterveggene var igjen.

Kilde: Seattle Fire Department

Mannen og kvinnen skal ha fått hjelp fra lokale organisasjoner for å få tak over hodet etter brannen.

Kilde: Seattle Fire Department

Imidlertid er de ikke alene om å ha forårsaket brann i forbindelse med et edderkoppfunn. En mann i Seattle skal ha brukt både en gassbrenner og spraymaling da han møtte på insekter i stuen sin – og materielle skader utgjorde da tusenvis av kroner.

– Det er sikrere og mer effektive måter å drepe en edderkopp på, sa en talsmann for Seattles redningstjeneste.

Tagg nå noen som er så redd for edderkopper at han eller hun kunne ha gjort det samme! Eller del denne artikkelen med dine edderkoppredde venner!