Foto: Shutterstock / Instagram

Veganer spiste bare kjøtt i en kort periode – og nå føler hun seg betydelig bedre

At folk forholder seg til ulike dietter, spisevaner og helsekost er selvsagt opp til enhver. Hva andre får i seg er deres privatsak og noe vi andre bare må respektere – selv om jeg selv ikke kan forstå hvordan man kan leve uten å spise kjøtt.

Å kaste noe saftig på grillen er det beste som finnes!

Jeg blir rett og slett lykkeligere av pølser, koteletter og biffer. Å spise helt vegansk er altså ikke noe for meg. Det virker nå også en velkjent veganer å være enig i – etter at hun prøvde å leve av bare animalske produkter i 30 dager.

Alyse Parker har vært veganer i nesten fem år, noe som betyr et liv helt uten kjøtt og andre produkter som kommer fra dyr. Engasjementet for den nå populære livsstilen har gjort henne verdenskjent – og influenseren har nå 730 000 følgere på YouTube samt 208 000 fans på Instagram.

Nylig har imidlertid Alyse Parker vakt stort sinne blant andre veganere, skriver Ladbible. Grunnen er at hun testet en såkalt »kjøtt-diett» i 30 dager.

«Etter å ha vært veganer i nesten fem år, vet jeg hvordan det er å miste meg selv i en identitet som har å gjøre med en matkultur – og dermed miste åpenheten for andre inntrykk», sier hun, ifølge nettstedet.

Til slutt, etter lang tid som heltidsveganer, tok nysgjerrigheten over – og Alyse testet en måned med bare animalske produkter. Type kjøtt og fisk.

«Jeg tror på å oppleve ting på egen hånd og skape seg en egen følelse for noe før man danner seg en oppfatning om det. Kjøtt-dietten hørte jeg gjennom en venn som fortalte om alle fordelene han opplevde gjennom å forholde seg til den».

Hun innrømmet at det var en kamp å begynne å spise kjøtt igjen, men når eksperimentet først var i gang, ble det nesten vanskelig å slutte. Alyse sier at skiftet fra å spise vegansk til å bare spise kjøtt har fått henne til å føle seg bedre mentalt, føle seg mer fokusert, sunn og frisk.

«Jeg håper at andre også tør å teste nye perspektiver», sier hun.

Shutterstock

Det hele ble ikke akkurat godt mottatt av Alyses sinte veganske følgere.

«Å spise kjøtt er ikke noe man bare prøver igjen. Det dreper dyr for mat. Det dreper naturen. Det er ikke noe sunt med det», mener en person.

«Motbydelig. Dyret ønsker å leve videre. Du burde skamme deg over å gjøre dette mot veganismen», mener en annen.

Hva synes du om dette? Del nå artikkelen videre for å fortelle hva du synes om saken!