Levde kun på øl i 46 døgn – gikk ned 20 kilo: «føler meg topp»

Å unne seg en øl med jevne mellomrom er ekte livskvalitet. Å kunne sitte i vårsolen og sippe på en iskald øl – hvem elsker ikke det liksom?

Det livet skulle man gjerne leve jevnlig, men av flere grunner går det ikke å drikke øl i flere dager.

En mann som imidlertid prøvde, er amerikanske Del Hall. Han levde kun på øl i 46 dager – og gikk ned 20 kilo på kjøpet, skriver Ladbible.

Fra 6. mars og frem til påsken 2019 levde Del Hall fra Ohio bare på øl. Inspirasjonen til det litt rare kostholdet kom fra 1700-tallets munker i tyske Bayern.

Så bare fordeler

Uten å jukse en eneste gang med »dietten», gikk Del faktisk ned i vekt ved å bare leve på øl i 46 dager.

– Jeg gikk fra 132 kilo til 112. Jeg gikk altså ned 20 kilo, og jeg føler meg topp. Kolesterolet gikk ned, blodtrykket gikk ned og blodsukkeret gikk ned. Bare forbedringer. Jeg skal prøve å fortsette å gå ned i vekt gjennom periodisk faste og å redusere porsjonsstørrelsen, sier Del til Ladbible.

Vil fortsette å drikke øl

Del er, tro det eller ei, ansatt av en ølprodusent og han har ikke blitt lei av den skummende drikken til tross for sitt nylige kosthold.

– Nei, jeg elsker virkelig øl og jeg blir aldri lei av øl. Da jeg spiste mitt første måltid etter dietten, skyllet jeg ned alt med øl, sier Del til svenske TV4.

Dietten besto av vann om morgenen og mellom to og fem øl på et tidspunkt i løpet av dagen.

– Den første ølen drakk jeg vanligvis om ettermiddagen, men jeg drakk for det meste hjemme om kvelden, sier Del til Ladbible.

Anbefaler ikke andre å prøve

Til tross for at dietten var så vellykket for Del, anbefaler han ikke andre å prøve det samme.

– Nei, jeg vil ikke oppmuntre andre til å prøve. Det er sannsynligvis andre, bedre måter å gå ned i vekt som er sunnere, sier Del til TV4.

Det Del savnet mest under øl-dietten, var sushi.

Hvilken viljestyrke Del viste – selv om øl er så godt! Trykk nå på deleknappen for å hylle alle ølelskere.