Foto: Flickr

Lege: Å spise pølser og drikke øl hver dag hjelper deg å gå ned i vekt

LCHF, 5:2 og Atkins – det finnes mange ulike dietter folk har prøvd gjennom årene.

Noen fungerer, andre ikke – men felles for de fleste er at de krever mye av de som strever for et sunnere liv. Det er ofte en utfordring, og det er ikke alltid mulig å holde seg til de strenge retningslinjene.

Imidlertid er det en diett som mange av oss helt sikkert vil kunne klare.

Hva med å spise pølser hver eneste dag i en hel måned?

Det kan høres rart, mistenkelig og dumt ut – men en lege, og en testperson, mener at dette faktisk fungerer hvis man vil gå ned i vekt og senke kolesterolet sitt, noe Fox News rapporterte.

Drikker bare øl

Testpersonen heter Evo Terra og prøvde å bare spise pølser i en hel måned. Høres det for bra ut til å være sant? Vent – det kommer til å bli enda bedre.

Kilde: Flickr

I tillegg til å kun spise pølser, var øl det eneste han drakk.

Etter dietten var fullført, mener mannen fra Arizona i USA at han gikk ned hele 7 kilo.

Legen, Terry Simpson, lagde en diett som krevde at Evo Terra kun spiste 1500 kalorier om dagen. Det tilsvarer 2 pølser i bratwurst størrelse og 5 vanlige fatøl.

Kilde: Pexels

Med tanke på at en mann av Evos størrelse, ifølge legen hans, forbrenner cirka 2100 kalorier om dagen, vil det være en forskjell på rundt 600 kalorier. Forbrenningen tar da fra hans allerede lagrede og resterende fett. Altså det som han ville ha bort.

I et intervju med Fox News (klipp nedenfor) innrømmer Evo at han også tar vitamintilskudd – men både han og legen Simpson virker overbevist om at denne 1-måneders dietten er noe som virkelig fungerer. Testpersonen har til og med kjørt den flere ganger.

Dette høres vel sikkert helt utrolig ut? Trykk på deleknappen hvis du synes det. Dette vil jo dine du og dine venner ikke gå glipp av!