62 år gammel bestemor er bikinimodell og får unge menn til å gispe på stranden – se nå når hun går ut av vannet

Uansett hva vi vil og hvor hardt vi prøver, vil vi ikke kunne stoppe aldringen vår. Huden mister noe av sin fasthet, synet, hørselen og hukommelsen kan bli litt verre, og det blir stadig vanskeligere å holde seg i toppform.

Å holde seg i form blir vanskeligere av flere grunner, delvis fordi det er biologisk betinget ettersom kroppens stoffskifte rett og slett bremser med alderen, og delvis fordi man kanskje begynner å nyte livet litt mer i sine eldre dager, noe som ofte kan resultere i noen ekstra kilo.

Det er selvfølgelig helt greit, man har absolutt lov til å lene seg litt tilbake i sine eldre dager. Det er imidlertid godt å holde tritt med gåturer, sykkelturer eller lignende mens man tenker litt på hva man stapper i seg.

Det er derimot noen mennesker, som av forskjellige grunner, ser ut til å trosse dette med aldring. Bestemoren Leslie Carleton er en slik kvinne, hun er 62 år gammel, men blir ofte forvekslet med å være sønnens søster.

62 år gammel og bikinimodell? Det er to ting man sjelden leser i samme setning, men for amerikaneren Leslie Carleton er det hverdagsmat.

Konkurrerer i anerkjent magasin

Som en av de eldste deltakerne noensinne, konkurrerer Leslie nå i det prestisjetunge magasinet Sports Illustrated om å bli bikinimodell der.

Flere av verdens mest berømte modeller, som Heidi Klum, Elle MacPherson og Tyra Banks, har prydet forsiden av det kjente bladet.

– Jeg kunne aldri ha forestilt meg at jeg skulle se slik ut da jeg fylte 60 år. De fleste antar at jeg er i 40-årene og får et sjokk når jeg sier jeg er 62, sier Leslie til Daily Star.

Leslie, som i tillegg til modellering jobber som forfatter og skuespiller, tilbringer mesteparten av tiden sin forskjellige steder, inkludert Bali, Indonesia og Los Angeles.

Sønnens venner stirret

Leslie giftet seg som 16-åring og fikk sitt første barn, Sephton, da hun var 17. To år senere kom sønnen Aurelius. I dag er de begge i 40-årene og har egne barn, men som unge mennesker var det ikke så lett å ha en pen mor.

– De ble ertet på skolen først. Da de ble tenåringer, hatet de hvordan jeg så ut fordi vennene deres stirret på meg og sa jeg var attraktiv. Ingen sønner vil høre det, og de var veldig beskyttende. Da de ble litt eldre, var det vanskelig fordi andre trodde jeg var kjæresten deres, så det kom aldri noen jenter til dem, forteller Leslie til Daily Star.

I dag er imidlertid begge sønnene stolte av moren sin, fordi hun var i stand til å oppdra begge da hun var så ung.

Slik holder hun formen

Leslie, i dag forlovet med skuespilleren Matthias Hues (62) avslører hvordan hun har holdt utseendet så ungt i alle år.

I 20-årene trente eller drev hun aldri med sport, men tenkte stort sett på hva hun spiste.

– Jeg fulgte min bestemors råd. Hun var danser og spiste små, sunne måltider hver tredje time. Mengden karbohydrater og protein tilsvarte omtrent en håndflate, og mengden grønnsaker var vanligvis dobbelt så stor, forklarer Leslie til Daily Star og fortsetter.

– I en alder av 30 begynte jeg å drive med sport og ble umiddelbart forelsket. Jeg går mye på ski og har svart belte i karate. For omtrent ti år siden begynte jeg med styrketrening, det er en god måte for meg å opprettholde en sterk og tonet figur.

Men på søndager er det en ordentlig hviledag, da spiser Leslie det hun vil og hopper over trening. I tillegg sørger Leslie alltid for å få åtte timers søvn.

«Vil inspirere andre kvinner»

Skulle Leslie vinne konkurransen i Sports Illustrated, vil hun være en av de eldste kvinnene som noensinne har prydet forsiden.

–  Jeg vil inspirere kvinner og bevise at vi kan være vakre uansett alder. Å få kvinner til å tro på seg selv uansett hvordan deres livssituasjon eller kropp ser ut, sier Leslie til Daily Star.

For en kvinne, hun vet virkelig hvordan hun skal holde seg frisk!

Trykk på dele-knappen for å inspirere vennene dine!