Foto: Instagram / Anastasiia Pokreshchuk

31-åringen er avhengig av plastisk kirurgi – nekter å høre på legenes advarsler: «Elsker det»

Som tenåring sliter mange sannsynligvis med sitt eget selvbilde. Man vokser raskt eller sakte, og det er vanskelig å vite nøyaktig hva som skjer i kroppen sin.

Men jo eldre man blir, desto mer forener de fleste seg med utseendet sitt. Man er kanskje ikke veldig fornøyd med alt, men man aksepterer liksom hvordan man ser ut.

Men noen av oss er rett og slett ikke fornøyd med utseendet. Man kan da velge å endre utseendet på en eller annen måte, og så lenge man er over 18, har man all rett i verden til å bestemme selv hva man vil gjøre.

Anastasiia Pokreshchuk, 31, fra Ukraina er en av dem. Hun har til og med blitt avhengig av å fylle kinnene – noe som nå har ført til at leger har advart henne om å fortsette, skriver Ladbible.

https://www.instagram.com/p/CCTd3iznZdp/?utm_source=ig_embed

Her på Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi fremhever også mennesker som har valgt å leve livet sitt på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like verdifulle og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Anastasiia fyller kinnene med en slags syre flere ganger i året for å få dem til å skille seg ut, og har vakt enorm oppmerksomhet over hele verden.

https://www.instagram.com/p/CCWhxAEHmEy/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CB8KqN8HhWg/?utm_source=ig_embed

– Selvfølgelig får jeg mer oppmerksomhet nå, men det kommer ikke av kinnene mine. Det er på grunn av min nye, sterke selvtillit, sier Anastasiia ifølge Ladbible.

https://www.instagram.com/p/CAdLh1XnlXm/?utm_source=ig_embed

Men det er ikke bare positive reaksjoner.

– Moren min synes jeg er litt gal, men hva skal hun gjøre? Jeg har aldri angret noe som helst, jeg er veldig fornøyd med kinnene mine, sier Anastasiia ifølge Ladbible.

https://www.instagram.com/p/CA5mHGWnYfa/?utm_source=ig_embed

«Så ut som en grå mus»

Før Anastasiia gjennomgikk transformasjonen, var hun veldig misfornøyd med utseendet sitt.

https://www.instagram.com/p/B-kDc9XnvNo/?utm_source=ig_embed

– Jeg skammet meg for alt. Min stemme, mitt utseende. Jeg syntes jeg var stygg, men nå synes jeg at jeg ser mer eksotisk ut. Tidligere så jeg ut som en grå mus, sier Anastasiia ifølge Ladbible.

https://www.instagram.com/p/CCLPHsRnK8R/?utm_source=ig_embed

Ignorer hva legene sier

Med sitt unike utseende har Anastasiia blitt en stor snakkis på nettet, og har for tiden nesten 160 000 følgere som daglig mottar lettkledde oppdateringer fra Anastasiia.

https://www.instagram.com/p/CBihnhPndt2/?utm_source=ig_embed

Men de utstikkende kinnene har en pris, Anastasiia er nå avhengig av å fylle kinnene og har til og med injisert seg selv, noe som kan være veldig farlig.

https://www.instagram.com/p/B96RfA5nDOH/?utm_source=ig_embed

– Det er en grunn til at disse injeksjonene skal utføres av en lege, det krever enorm kompetanse og kunnskap. Komplikasjoner kan oppstå, sier Dr. Alex Karidis ifølge Ladbible.

https://www.instagram.com/p/B8MvpeGHjw2/?utm_source=ig_embed

Men Anastasiia trosser legenes råd.

– Jeg ble forelsket i kinnene for første gang. Jeg elsker dem og vil at de skal se slik ut. Jeg forstår at andre kanskje synes det ser rart ut, men jeg bryr meg ikke, sier Anastasiia ifølge Ladbible.

https://www.instagram.com/p/B68pZFvHTvV/?utm_source=ig_embed

Hva synes du om transformasjonen hennes? Trykk på deleknappen for å gi ditt syn på saken!