Foto: Instagram / Sol Perez

24-årig værpresentatør forsikrer sin berømte rumpe for 800 000 kroner

Selv om innsiden er det som teller, vil vi alle se så bra ut som vi kan. Noen kommer dit ved å trene mens andre lar kroppen være som den er. Noen bruker plastisk kirurgi for å forme utseendet, men det er ikke noe jeg ville gjort.

Selvfølgelig er det alles egen beslutning hva man vil gjøre med kroppen sin. Egentlig har andre ingenting å gjøre med det – men folk liker fortsatt å mene og tenke på hva omgivelsene deres holder på med.

Men for en tid siden rapporterte nettstedet Ladbible om noe jeg aldri hadde hørt om før. Visste du at man kan forsikre en spesiell kroppsdel fordi man er så fornøyd med den? Det hadde jeg ingen anelse om.

Instagram/Sol Perez

Men den argentinske værpresentatøren Solci Perez har blitt verdenskjent for sin store, nesten unike rumpe. Det ligger mye mosjon og spesielle diettprogrammer bak, sier hun. På kort tid har hun gått opp ti kilo – som hovedsakelig er konsentrert til baken.

Instagram/Sol Perez

Til tross for at 24-åringen blir sett nesten daglig på TV-skjermen for kanalen TyC Sports, er hun hovedsakelig kjent for å bli ansett som landets mest sexy kvinne.

Perez er ekstremt aktiv på sosiale medier og legger ofte ut lite kledde bilder som fremhever hennes spektakulære kropp. Ofte er fokus kun på rumpa –som nå har et forsikringsselskap blitt enige om at hun kan forsikre seg for enestående 800 000 kroner.

Instagram/Sol Perez

Dette betyr at hvis noe skulle skje med den store stjernens rumpe, ville hun motta betydelig kompensasjon.

Skal gjøre teater

I den nærmeste fremtiden vil ikke Perez bli sett så ofte på TV. Hun skal nå gjøre syv teaterforestillinger under navnet The Enchanted Island.

Instagram/Sol Perez

Angivelig mottar 24-åringen rundt 3 millioner kroner for innsatsen. Den store summen skal ha irritert de andre som er med i settet – og værpresentatøren har nå ha havnet i et hardt vær.

Instagram/Sol Perez

Så penger ser ikke ut til å være en bekymring for Solci Perez – og fra nå av vil hennes haug med penger fortsatt vokse hvis noe skjer med hennes kjære rumpe.

Ikke nøl nå, del dette hvis det er noe av det sprøeste du noen gang har hørt! Eller legg igjen en kommentar om hvilke av kroppsdelene du vil forsikre!