Jennifer (38) sluttet å jobbe – for å amme kjæresten hele dagen

Amming har mildt sagt vært et hett tema de siste årene. Først og fremst har debatten gjeldt offentlig amming.

Den ene siden synes det er helt normalt og naturlig å la barnet sitt spise når det er sultent, uansett om man befinner seg på en offentlig plass eller ikke. Den andre siden synes at man godt kan skjule seg og at amming bør skje slik at utenforstående ikke kan se det.

Jennifer og hennes 36-årige kjæreste Brad skaper også overskrifter med sin amming – men ikke på grunn av offentlighet eller ei. Paret vekker i stedet reaksjoner fordi Jennifer ammer Brad, skriver britiske Daily Mail.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Amerikanerne Jennifer Mulford (38) og hennes kjæreste Brad Leeson (36) bor sammen i staten Atlanta. Deres liv ligner mange andres – men en ting skiller dem veldig mye fra andre par.

Jennifer ammer nemlig partneren sin.

Vil ha et ammingsforhold

Det hele begynte med at Jennifer leste om at amming skaper et bånd mellom partene – og spurte da sin barndomsvenn Brad. Som bet på kroken med en gang.

– Det er ikke et type rollespill der jeg har på bleie eller lignende, selv om det til en viss grad er seksuelt opphissende for begge to. Det er veldig intimt og personlig, som at to personer blir én , sier Brad til Daily Mail.

– Ammingen leder til sex nesten hver gang. Det blir et så naturlig bånd mellom oss, det finnes ikke noe så avslappende som når han suger tak, sier Jennifer.

Bilde: Facebook/Jennifer Mulford

Har sluttet å jobbe – for å amme

Med tanke på at Jennifer ikke har født barn på over 20 år så har hun ingen naturlig melkeproduksjon – noe som gjør ammingen ganske krevende.

Derfor har Jennifer begynt å ta urtepiller og frø som skal hjelpe for melkeproduksjonen. Brad er for glad for å få melk, da det ifølge han selv skal hjelpe han med å bli sterkere. Han prøver nemlig å bli bodybuilder.

Bilde: Facebook/Jennifer Mulford

Vanligvis ammer Jennifer Brad annenhver time – noe som har fått konsekvenser for jobben hennes.

– Vi har et tydelig skjema. Jeg har sluttet å jobbe fordi jeg er så dedikert til dette, sier Jennifer.

Ammer ikke offentlig – enda

Brad er åpen for å amme offentlig, men kjæresten hans er mer usikker.

– Hun vil ikke men jeg er helt åpen for det. Jeg bryr meg ikke i det hele tatt om hva folk sier. Jeg er den jeg er og jeg gjør meg selv og henne lykkelig, sier Brad til Daily Mail.

Hva synes du om dette? Er det teit, eller gjør paret riktig som følger drømmen sin? Gi oss gjerne dine meninger i kommentarfeltet eller del denne artikkelen videre til vennene dine!