Bilde: Twitter/@AUGC_Comunica

Idiot kaster ned et gammelt kjøleskap i en bratt ravine – men politiets strålende hevn lærer ham en lekse for livet

Mennesker som ødelegger og forsøpler i naturen fortjener å bli straffet. Folk bør nå forstå at man ikke kan kaste hva som helst hvor som helst, uten at det finnes restriksjoner og krav å forholde seg til.

Det ble en spansk mann klar over på den harde måten – etter å ha ledd høyt da han kastet et helt kjøleskap ned en bratt skråning på grunn av mangel på andre idéer.

Imidlertid ville det være noe annet han måtte angre på – virkelig angre på.

Noen ganger blir man nesten fascinert av hvor dumme noen mennesker kan være. Som disse spanjolene nedenfor som la ut en video på nettet da en av dem først spøkte om resirkulering – og deretter kastet et helt kjøleskap i en bratt ravine i Almeria.

Identifiseres – etter tabben hans

Imidlertid ville ikke forsøpleren være den som fikk den siste latteren.

For i klippet kunne man se bilens registreringsnummer – oi, hvilken tabbe – så kunne politistyrken AUGC Guardia Civil lett spore opp gjerningsmannen.

Det viste seg da de dumme miljøverstingene jobbet for et selskap som leverte husholdningsapparater og hvitevarer, men da de foreløpig manglet en avtale med noen som kunne ta seg av gamle produkter, så tydde de til andre metoder.

Bilde: Twitter/@AUGC_Comunica

Som å kaste ødelagte kjøleskap ut i naturen.

Bilde: Twitter/@AUGC_Comunica

Etter politiets innsats havnet både selskapet og mennene under etterforskning – og risikerte da en bot på opptil 45 000 euro, tilsvarende omtrent 400 000 kroner.

Imidlertid mente de ikke det var nok, men tvang også miljøverstingene tilbake til stedet.

Måtte rydde opp etter seg

Guardia Civil publiserte deretter et klipp av de to mennene der de sliter med å trekke opp kjøleskapet fra ravinen igjen. Politiet tvang dem dermed til å »rydde opp etter seg selv» – og vi kan bare anta at det lærte dem en ordentlig lekse.

Plettfri handling av politiet, etter min mening – og de delte også ut en passende straff. Disse idiotene vil definitivt ikke kaste søppel i naturen på lenge!

Er du enig i at de fikk som fortjent? Trykk da på deleknappen nedenfor, så kanskje folk kan slutte å oppføre seg som idioter!