Her er de nye badebuksene som skjuler din ufrivillige ereksjon på stranden i sommer

Alle vi som har en penis har vært gjennom det…

Man begynner å tenke litt barneforbudte tanker i svømmehallen eller på stranden – og den greia man har mellom beina begynner å vokse ufrivillig.

Pukkelen som da skapes kan bidra til pinlige situasjoner og man vil helst ikke at noen skal se det. Enten man skal legge seg i en posisjon slik at man skjuler ståpikken, eller så kan det være på tide med et toalettbesøk til det har roet seg.

Nå kommer imidlertid en løsning på dette problemet – og det er en drøm som går i oppfyllelse for alle menn som har lett for å få ereksjon under sommerens strandbesøk.

Vi skrev for en stund tilbake om gjennomsiktige badebukser, men nå kommer en variant som nok slår det meste i sitt slag.

Det er Pornhub, verdens største pornoside, som nå slipper sine første badebukser – med den unike detaljen at de skal fullstendig skjule ereksjoner. Man kaller plagget for «The bonerless bathing suit» og det hjelper gutta med å kamuflere ståpikken som jo faktisk helt ufrivillig kan skapes i buksene.

Pornhub

Hvordan fungerer det da?

Tilgjengelig for en brukbar pris

Vel, de svart-oransje buksene inneholder et spesielt og innebygd fôr i 100 prosent elastan. Den skal «holde nede» penisen, uten å skape smerte eller skade. Derimot skal den kunne skjule hva som faktisk foregår der inne, skriver Ladbible.

Det høres sikkert utrolig ut?

Corey Price, administrerende direktør i Pornhub, forklarer:

– Vi har jobbet hardt med utviklingen av denne første badebuksen i sitt slag. Den skal øke komforten og gleden for de vanskeligste ereksjonene.

PIXIMUS

Mens det indre laget av buksene er laget av et høykvalitets materiale som puster, er den ytre delen laget av vannavstøtende polyester.

Badebuksene selges for 69,95 dollar, tilsvarende rundt 615 kroner – men bruker man bonuskoden «BONER» sparer man hele 20 dollar.

Her kan du se en musikkvideo om de omtalte badebuksene!

https://www.youtube.com/watch?v=UnoEWDR5-0Q

Kjenner du noen som lett får det litt hett i buksene? Da kan kanskje dette være en smart investering for sommeren! Tagg da vedkommende i kommentarfeltet på Facebook, eller del denne nyheten videre til vennene dine!