Forskernes nye skrekkmetode mot for tidlig utløsning får alle menn til å skrike rett ut i smerte

Sex er fantastisk på alle måter, spesielt hvis man har den fordelen å få ha sex med noen man virkelig elsker.

Men det er alltid noen vanskeligheter, når det gjelder menn er det ikke helt uvanlig å nå et klimaks for tidlig, til stor skuffelse for alle involverte. Men nå har forskere funnet en metode som tilsynelatende skal få menn til å holde ut lenger.

Ifølge en studie har den noe ekstreme metoden gjort at menn holder ut hele syv ganger lenger enn vanlig, skriver Daily Mail.

Elektriske støt i tissen? Neppe noe flertallet av menn ville satt pris på, men en studie viser nå at det kan være veien til lenger nytelse på soverommet.

Elektriske støt på penis

Leger i Libanon har forsket på temaet om for tidlig utløsning. I en studie med en 28 år gammel mann som klarte i gjennomsnitt 40 sekunder samleie før han nådde klimaks, ble det funnet en smertefull måte å forlenge nytelsen på.

Legene festet to elektroder til mannens penis, en ved roten og en litt lenger oppe, og ga deretter elektriske støt til penisen i 30 minutter.

Dette ble gjentatt hver tredje uke i en periode på seks måneder og etterpå kunne mannen i studien ha samleie i nesten fire minutter uten å komme.

Slik fungerer skrekkmetoden

Hvordan fungerer det da når man gir en mann elektriske støt i penisen?

Når en mann får utløsning trekker musklene i mannens underliv seg sammen. Disse elektriske støtene forstyrrer nerven som er knyttet til musklene som styrer sammentrekningene, noe som gjør at man kan holde ut lenger.

Kilde: Shutterstock

Legene som utførte studien håper at denne metoden kan brukes som erstatning for de legemidlene som i dag skrives ut for å motvirke for tidlig utløsning.

Det kreves derimot mer forskning og testing før denne metoden kan brukes i større skala, konkluderer legene i studien publisert i Asian Journal of Urology.

Kjenner du noen som burde prøve denne metoden? Trykk da på dele-knappen!