Drømmekalenderen for 2023 er endelig her: Sexy brannmenn og søte dyr: på en og samme gang

Når det kommer til hvilke yrker kvinner finner mest sexy hos menn, har brannmenn en tendens til å være øverst på listen, noe som kanskje ikke er så overraskende hvis man tenker over det.

De er veldig sterke, modige og risikerer livene sine hver dag slik at vi andre medborgere skal være trygge. Det er rett og slett et yrke som virkelig fortjener respekt!

Siden 1993 har disse australske brannmennene ikke bare reddet livet til mennesker og dyr fra branner – de har også gitt ut en mildt sagt vågal kalender der alt overskudd går til veldedighet.

Årets kalender er nå sluppet – se og nyt!

Kalenderen, som har det ikke overraskende navnet Australian Firefighters Calendar, kommer nå ut for det 30(!) året på rad.

Mange millioner til veldedighet

Kalenderen består ganske enkelt av sexy, spreke brannmenn som poserer med søte dyr.

Opprinnelsen til kalenderen var ikke bare å vise at brannmenn er i mye bedre form enn de fleste andre yrkesmenn, men å samle inn penger til et barnesykehus og til forskning på brannskader som rammer barn.

Siden den gang har ting bare fortsatt og brannmennene har donert penger til flere ulike veldedighetsorganisasjoner opp gjennom årene.

Siden starten har kalenderen samlet inn over 20 000 000 norske kroner. Fantastisk, eller hva?

Reddede dyr i kalenderen

Som om det ikke var nok med gode gjerninger, kommer alle dyrene i kalenderen fra redningsaksjoner i Australia, som jo har vært ekstremt hardt rammet av skogbranner den siste tiden.

– Det har vært ødeleggende og de ødelagte skogene har gjort det umulig for mange dyr å vende tilbake til sitt naturlige habitat, sier David Rogers, sjef for kalenderen, til nettstedet Tyla.

De siste årene har kalenderen blitt nesten umåtelig populær, noe som selvfølgelig er bra da pengene går til veldedige formål.

Men det har også betydd større konkurranse blant brannmennene om å få være med i kalenderne

Mange hunker å velge mellom

– Hvert år mottar vi hundrevis av søknader, men vi kan bare velge ut tolv som kommer med i den endelige kalenderen, sier David Rogers til Tyla.

Før 2023 finnes det hele seks kalendere å velge mellom.

En klassiker med bare sexy brannmenn, en med sexy brannmenn i jeans, en med sexy brannmenn og hester, en med sexy brannmenn og forskjellige dyr, en med sexy brannmenn og katter og en med sexy brannmenn og hunder.

Vil man kjøpe en kalender og gjøre hverdagen mer spennende samtidig som man gjør en god gjerning, kan man gjøre det her.

Kalenderen koster 15 euro, som tilsvarer rundt 160 norske kroner, eksklusiv frakt.

For et fint initiativ – i dobbel forstand!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får sjansen til å glane på noen sexy brannmenn!