Pxfuel

Den nye «sextrenden» i 2021 er å onanere – ved hjelp av et bananskall

Man slutter aldri å bli fascinert av hva mennesket kan finne på. Spesielt når det gjelder seksuell nytelse. Har du for eksempel noen gang vurdert å onanere – ved å bruke et bananskall?

Nei, jeg trodde ikke det – men det er faktisk en ny trend blant menn, hvis man tror flere tilståelser på sosiale medier.

Leger advarer imidlertid mot den rare onani-metoden.

Gjennom årene har man hørt mange merkelige knep for å forbedre gleden av onani. Makaroni i en termos, hull i en vannmelon og å få hendene nummen før kosetiden er alle varianter som har blomstret på nettet.

«Det er fantastisk»

Nå virker det som det nye er å onanere ved hjelp av et bananskall, skriver Unilad.

Pixabay

«Jeg har gjort det i flere år, og det er fantastisk. Dette er det nærmeste man kommer følelsen av en avsugning – tro meg, jeg har testet hundrevis av ganger», skriver en person på Reddit som svar da en annen klaget over hvor elendig metoden fungerte.

«Spar dere for problemer og ikke bruk bananskall», sa mannen. «Det er ikke så hyggelig som man skulle tro». Jeg brukte et bananskall for å onanere, skled og falt, smalt hodet mitt på toalettet og overlevde knapt».

Leger advarer mot den nye trenden

På nettstedet JackinWorld, en plattform for mannlig onani, har metoden fått en vurdering på 4,5 av 5.

«Skrell bananen (du kan spise den senere), legg skallet over penis og onaner ved hjelp av den. Slimet fra bananen er et perfekt glidemiddel. Du kan varme skallet i mikrobølgeovnen for å øke nytelsen», skriver nettstedet.

Pxfuel

Leger advarer imidlertid om den nye »trenden» – og mener at man bør stoppe umiddelbart. Den kontroversielle onani-metoden skal kunne føre til hudirritasjon, sår og infeksjoner.

«En person med bananallergi er mer sannsynlig å være allergisk mot stoffer som latex. Så hvis du er allergisk mot latexkondomer, kan du også være allergisk mot bananskall. Selv om det er ganske usannsynlig, kan du utvikle sår og hudirritasjon på penisen. Det kan være smertefullt og føre til infeksjoner», sier legen Diana Gill, ifølge Unilad.

Så hvis du har tenkt på å bruke et bananskall for å onanere, vennligst avstå. Det finnes garantert andre måter som er bedre og tryggere. Trykk nå på dele-knappen for å spre denne viktige advarselen!