Bilisten trenger ut motorsyklist i møtende trafikk – sekundet senere får idioten akkurat det hun fortjener

Er det en ting som irriterer meg, så er det folk som ikke respekterer andre i trafikken.

Det er ikke bare ubehagelig, men også livsfarlig å ikke følge lover og regler når man sitter bak rattet. En liten feil kan koste enormt mye – og alle bilister må hjelpe til for at det skal flyte ute på veiene.

Når noen oppfører seg dårlig skal den personen selvsagt straffes – helst gjennom at politiet får ta hånd om situasjonen. Da blir det som regel aller best!

Et eksempel på når bilistenes samarbeid er A og O i trafikken er når det handler om krysninger der glidelås-prinsippet praktiseres.

Blokkerer veien hans

Dessverre må man regne med at det finnes frekke mennesker som prøver å snike foran andre. Det er ikke bare dumt, men også livsfarlig.

Youtube

I dette tilfellet (klippet under) var det en kvinne i en grå Sedan som hensynsløst forsøkte å presse seg foran en motorsyklist. Bilisten kjører inn på veien foran og blokkerer veien for motorsyklisten. På denne måten tvinger hun også medtrafikanten sin ut i møtende trafikk.

Motorsyklisten prøver å fange bilistens oppmerksomhet fordi han har havnet i en ekstremt farlig situasjon, men hun bare ignorerer og ler av forsøket hans. Det hele ville imidlertid kostet henne dyrt – bare sekunder senere.

Youtube

Det viste seg at en politibil var lenger fremme, som også motorsyklisten raskt tok kontakt med – og sammen kunne man løse situasjonen. Sjekk nå ut klippet nedenfor som ble fanget av mannens kamera.

Kvinnen skal ha fått et sted mellom 200 og 300 dollar i bøter – det vil si flere tusen oversatt til norske kroner. Motorsyklisten lastet det hele opp på Youtube og valgte også å hylle politiet som raskt og effektivt tok hånd om situasjonen.

Rettferdigheten seiret og en elendig trafikant ble straffet! Helt fantastisk!

Synes du også at kvinnen fikk det hun fortjente? Trykk på dele-knappen, så kanskje vi slipper denne typen galskap i fremtiden!