Bilist kjørte av veien – ble livredd for liten edderkopp

Vi er alle redde for noe i denne verden. Noen av oss har høydeskrekk, noen springer vekk så fort man ser en katt.

Hvorfor man har en fobi, eller sterk og urimelig frykt, for noen ting kan ikke forklares med logikk, men redselen kan noen ganger få en til å reagere for mye.

Men spørsmålet er om denne amerikanske kvinnen tar kaka – hun kjørte nemlig av veien da hun så en edderkopp klatre inn i bilen hennes, skriver New York Post.

Å være redd, eller til og med å ha en fobi for edderkopper, er blant de vanligste fobiene som finnes hos oss mennesker og kalles araknofobi. Det skyldes våre forfedre som ikke kunne se forskjellen mellom de giftige og ufarlige edderkoppene da de bodde i skog og jungel. Det er med andre ord i genene våre og veldig normalt, selv om det ikke er så nødvendig i dagens Norge.

Klatret på setet

Det kan imidlertid være vanskelig å overse fobien sin når man ser en edderkopp, selv om edderkoppen ikke er farlig.

Det fikk en kvinne i USA opplevde. Da hun var ute og kjørte nord i New York, fikk hun plutselig et syn på en ikke veldig velkommen haiker.

En edderkopp klatret opp på setet hennes, og fikk kvinnen til å miste kontrollen over bilen sin og kjørte av veien.

Måtte ringe ambulanse

Kvinnen kolliderte og skadet benet så alvorlig at ambulansen måtte tilkalles. Da politiet kom til stedet snakket de med kvinnen som måtte innrømme at krasjen skyldtes en liten edderkopp.

Det lokale politiet gikk deretter ut med en melding på Facebook.

Kilde: Facebook

Selvfølgelig kan man være redd for edderkopper, men tenk hvor ille det kunne ha gått! Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også kan lese dette i dag!