17 hemmeligheter alle kvinner har – men som de aldri forteller til kjæresten sin

Ærlighet er kanskje det viktigste for at et forhold skal fungere. Du må være åpen om hva du tenker, føler og ønsker. Ellers er det vanskelig å bygge tillit og få til et langvarig forhold.

Samtidig må vi alle ha små hemmeligheter. Det trenger ikke å handle om alvorlige ting, men det å ha dine egne hemmeligheter kan være ekstremt viktig for mange. En partner trenger jo ikke å vite absolutt alt.

Selvfølgelig kan dette variere fra par til par eller person til person, men jeg tror de fleste av oss har små hemmeligheter som ingen andre kjenner.

På grunn av dette har vi listet opp 19 hemmeligheter som mange kvinnelige kjærester har -som de nesten aldri forteller sine kjærester/ektemenn.

Selvfølgelig må man ta denne listen med en klype salt, men det tror jeg dere forstår.

Alt dette er jo individuelt, men dette kan være noen gode hint til alle menn om hva som foregår hos oss kvinner – som vi ikke liker å si til dere.

Sammenligner deg med eksen

  1. Bestevenninnen vet ALT – enda mer enn du gjør. Det kan være alt fra detaljer på bankkonto din til … eh, «andre ting»
PxHere

2. Om du er borte en natt kommer hun til å låne klær av deg for å sove, eller slappe av i dem.

3. Kjæresten vil ikke røpe hvor mange hun har sovet med. Hvis hun gir deg et tall, er det absolutt blitt justert sammenlignet med virkeligheten.

4. Hun fantaserte om å ligge med deg før det faktisk hendte. Ja, kvinner er akkurat som gutter på den måten.

5. Hun har sjekket ut eksen din på sosiale medier.

6. Kjæresten din sammenligner deg med eksene sine, i alle fall i begynnelsen av forholdet.

7. Hun vet at du ser på pornosider, men spør ikke om det i håp om at du er en av de få som ikke gjør det.

8. Hver gang kjæresten sier at hun er klart så tar det minst 7 minutter til hun har tatt på seg skoene.

Litt sjalusi kan være bra

9. Hvis hun sier at dere skal møtes et sted om 30 minutter, så betyr det 45. Hvis hun sier 1 time, kan du være der først om halvannen time. 2 timer blir 3 timer og så videre. Kast på 50 prosent, så er du i tide, ganske enkelt.

Pixabay

10. Hun vil gjerne høre litt «dirty talk» – våg å si noe skittent til tider!

11. Om kjæresten din har på seg mormortruser og joggebukser med deg, så betyr det at hun føler seg bekvem og trygg med deg.

12. Du testes konstant – i alle fall i begynnelsen av relasjonen. De valgene du tar, hva du sier, hvordan du handler – alt analyseres ned til minste detalj.

13. Hun liker når du viser litt sjalusi, men pass på, at det ikke blir for mye, det er bare tungt.

14. Mange ganger starter flere krangler på grunn av at hun føler seg tatt for gitt. Det behøver nødvendigvis ikke å handle om hva hun sier er galt, for det hun egentlig vil er at du skal «se henne».

Hint skal bli tatt på største alvor

15. Selv om hun i begynnelsen av forholdet insisterer på å dele regningen så kommer hun til å synes du er litt gjerrig om du går med på det.

16. Selv om hun i begynnelsen av forholdet insisterer på å dele regningen så kommer hun til å synes du er litt gjerrig om du går med på det.

17. Om hun hinter til at forholdet kan være over – da har hun allerede diskutert det med vennegjengen i 2 uker.

Pixabay

Er det noen som leser dette som føler seg truffet av mange av hemmelighetene? Trykk på dele-knappen i så fall, for å vise vennene dine denne artikkelen!