Foto: Instagram / Nail Sunny

Sommerens nye trend er ekstra lange tånegler – så grusomme at de burde forbys fullstendig

Mote, trender og alt det som hører til er vanskelig å henge med i nå for tiden. Tidligere varte trender i minst noen år, føltes det ut som hvert fall.

Men i dag føles det ut som trender kommer og går raskere enn man rekker å bytte sokker. Den ene dagen er alle blonde og går i supertette klær og dagen etter er det svart hår og veldig tøffe klær som gjelder.

Det kan være interessant å studere hva som er inn akkurat nå. Spesielt om sommeren dukker det vanligvis opp ordentlig galskap. For skal vi være ærlige så er mye av det mer moderne og fasjonable i dag også litt merkelig.

For en tid tilbake skrev vi om et par fryktelige badeshorts – som helt klart burde være forbudt, men nye moderniteter dukker stadig opp i annonser rundt oss. Den ene er rarere enn den andre – selv om noen trender selvfølgelig kan adopteres for en annen.

Veldig lange tånegler

Nå er det imidlertid rapporter om en trend som har blitt ekstra stor i sommer og som virkelig fikk meg til å reagere.

For ja, det er faktisk veldig sprøtt. Jeg tviler på at noen av dere tar denne til dere, men det kan fortsatt være morsomt å hvite hva som gjelder.

Det handler om å ha ekstra lange tånegler, skriver nettstedet Rare. Ja, du leste riktig.

https://www.instagram.com/p/CO-crV8Jgko/?utm_source=ig_embed

Poserer stolt med neglene

Personlig hadde jeg vært redd for å rive, klippe eller skade meg på de utstikkende små knivene, men folk ser ut til å ignorere det – og poserer stolt med neglene sine på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CPB2Jo7B-fH/?utm_source=ig_embed

Hvem kom på at dette her er fint? Hvem kom på at dette skulle være moderne? Hvem kom på at er noe å herme etter?

Ja, det er mange spørsmål – men ganske få svar. Man kan rett og slett håpe at det ikke eskalerer – og at det her blir vanlig.

En slik ting som at sokker kan bli ødelagt og føttene ikke skal passe i vanlige sko – er nok til å motløse meg.

https://www.instagram.com/p/ByKD0ZLJLsR/?utm_source=ig_embed

Vær så snill, trykk på del om du også synes at dette er utrolig stygt! Så kanskje vi vil unngå at denne negletrenden blir vanlig!