Sarah (18) slutta å nappe øyenbrynene – se den unike forandringen som skremmer livet av menn på byen

Akkurat som med mote, så kommer utseende også med ulike trender. Vi har nok alle, med en blanding av skrekk og glede, sett gamle bilder av oss selv og lurt på hvordan i all verden man kunne tenke at akkurat den frisyren eller de brillene var fine. Øyenbryn har i det siste vært veldig populært å ha på den ene eller andre måten. Det er selvfølgelig opp til hver enkelt hvordan man velger å se ut – og for 20 år gamle Sarah betyr det at hun ikke napper øyenbrynene i det hele tatt. Et grep som gjorde henne mer populær enn noen gang, ifølge henne selv.

20 år gamle Sarah Marie Clark er en dansk modell og makeupartist, som pleide å være veldig forsiktig med å nappe øyenbrynene hver uke. Å la øyenbrynene være som de er og la dem vokse helt fritt var ikke en plan for Sarah, før moren sa at hun ikke burde nappe dem for mye, ifølge Nyheter24.

Lot dem vokse helt sammen

Sarah kom da på ideen å slutte helt med å nappe øyenbrynene sine, noe vennene hennes, og guttene hun datet, var skeptiske til.
– Jeg husker at jeg fortalte vennene mine om planene mine, men de var redde for at det skulle se rart ut og det gjør det jo, men de har virkelig blitt vant til det, sier Sarah til The Sun.

https://www.instagram.com/p/B2rY-XzByeB/?utm_source=ig_embed

Mennene står i kø

Sarah valgte, til tross for vennenes formaninger, å la øyenbrynene vokse og det har vært en suksess. Modelljobbene fortsetter å komme inn og mennene står i kø for å spørre Sarah om en date.
– En fyr skrev at han ville gjøre hva som helst for å møte meg. Noen menn har nok dette med øyenbryn som en liten fetisj, og mange inviterer meg på date og skriver flørtende meldinger til meg, forteller Sarah til The Sun.

https://www.instagram.com/p/B08HehXBEyf/?utm_source=ig_embed

Men det er ikke bare ros.
– Det er selvfølgelig alltid noen som føler behov for å fortelle meg hvor ekkelt de synes det er. Men for meg er det bare bra, jeg får flere jobbmuligheter takket være øyenbrynene, sier Sarah til The Sun.

https://www.instagram.com/p/B4pfhQDhZ8b/?utm_source=ig_embed

«Gjør det for deg selv»

Sarah er nå veldig fornøyd med øyenbrynene og synes flere burde følge etter.
– Prøv det! Se hvordan det ser ut. Ikke gjør det fordi det er trendy eller fordi noen andre synes det. Gjør det for deg selv, det er det viktigste, sier Sarah til The Sun.

For en sterk ung kvinne! Trykk på dele-knappen for å si hva du synes om dette!