Foto: Instagram

Her er sommerens nye undertøy for menn – så stygge at de burde forbys fullstendig

Trender kommer og går raskere enn man rekker å blunke i dag, føles det ut som, og det er mildt sagt vanskelig henge med i svingene.

Hvordan man kler seg er selvsagt opp til enhver, men noen ganger føles det ut som den røde tråden i dagens mote handler om å vise mest mulig hud.

Går man rundt i byen i dag så ser man kroppsdeler til både høyre og venstre. Kroppsdeler som knapt tidligere ble vist i garderoben, men slik er det med mote – for å kunne fornye seg, må man kanskje være litt mer ekstrem enn den siste trenden.

Men spørsmålet er om ikke grensen nå er nådd – med denne siste undertøystrenden for menn.

For en tid siden skrev vi om en badeshorts som er så stygg at den burde forbys fullstendig i sommer. Man trodde kanskje at det var et engangstilfelle at slike dristige, dyre og trendy ting ville skape oppmerksomhet rundt om i verden – men neida.

Kilde: Instagram

«Stringtruse for den vågale»

Nettstedet humormeetscomics skriver at det er en overraskende stor andel menn som liker å kle seg i feminint undertøy – og at markedet for mannlige plagg som ligner på det som er mer kvinnelig er større enn mange tror.

– Det er ingen direkte variasjon når det gjelder herreundertøy i vanlige klesbutikker. Det er boksere, truser – og hvis man virkelig er dristig, så kanskje strengtruser, sier Brent Krause, som er en australsk undertøydesigner, til nettstedet Splinter News.

Kilde: Instagram

– Vanlige klesbutikker selger godt og funksjonelt undertøy som fungerer for 90 prosent av mennene, men ikke for meg, sier Brent Krause til Splinter News.

Kilde: Instagram

Krauses undertøyfirma Homme Mystere strever for å fjerne tabuet som ligger over menn som gjerne bruker mer feminint undertøy – selv om de er ment for kvinner – og de sender nå produktene sine over hele verden. De er store i Øst-Asia, Europa og Nord-Amerika.

Kilde: Instagram

Undertøy til alle anledninger

Det handler om alt fra BH til truser for menn – og selv om kundene selvfølgelig forblir anonyme, har undersøkelser vist at undertøyet brukes i lignende anledninger som de »vanlige» gjør. På jobb, for finere arrangementer – og i fridager.

Kilde: Instagram

Krause satser nå på gjøre denne trenden til en stor hit. Hvert fall snart.

– Å bruke et vanlig, etablert undertøymerke hver dag går på automatikk. Å bruke Homme Mystere er derimot litt morsommere, sier Brent Krause til Splinter News.

Kilde: Instagram

Selvfølgelig kan alle kle seg hvordan de vil – og hvis man som mann har en forkjærlighet for dameklær, er det selvfølgelig noe andre bør respektere, men disse strengene synes jeg var forferdelige.

Det skal i noe mer stilig og pent før jeg stiller opp i noe slikt.

Vil du vurdere å bruke noen av disse plaggene i sommer?

Nevn en venn i kommentarfeltet og se om han tør! Eller del denne artikkelen med vennene dine!