Viktoria kalles «nettets lekreste farmor» – se nå de vågale bildene som gir unge menn hakeslepp

Aldring er uunngåelig. Tiden tikker ubønnhørlig for alle – men vi eldes på forskjellige måter.

For de fleste betyr det at man kan få noen rynker og at kiloene legger seg her og der selv om man kjemper mot det.

Det er selvfølgelig helt naturlig og en del av det å bli eldre, i den alderen er man som regel så selvsikker at man ikke bryr seg om hva andre synes og tenker om ens utseende.

Men det er selvfølgelig ikke likt for alle, noen virker å stå helt imot alderstegn av alle slag. Viktoria Winslow, for eksempel. Hun er 57 år gammel og kalles nå «den lekreste bestemoren på nettet».

Viktoria bestemte seg for å begynne å vise seg fram på nettet etter at datteren hennes, 24 år gamle Zoe, gjorde den samme reisen med stor suksess.

«Holde på til jeg er 90»

Viktoria, som jobber som gyminstruktør, hadde gjennom årene hatt problemer med å få endene til å møtes.

Hun bestemte seg deretter, med hjelp av datteren Zoe, for å starte en OnlyFans-konto hvor hun raskt ble populær og pengene begynte å strømme inn.

– Jeg fortalte datteren min at jeg var bekymret for pensjonen min. Så fortalte hun om hvordan hun tjente pengene sine. Etter litt mas prøvde jeg det og nå elsker jeg det. Jeg kommer til å fortsette med dette så lenge folk vil se meg, uansett om jeg er 90 år og rynkete, sier Viktoria til Daily Star.

Siden starten av mars 2021 har Viktoria samlet over 40 000 følgere på Instagram, og økonomien er ikke lenger en bekymring.

19-åringer tar kontakt

Overraskende nok er det ikke menn på Viktorias alder som abonnerer på hennes Onlyfans, men for det meste yngre menn.

– De kan være så unge som 19 år og jeg tror denne «bestemor»-greien hjelper meg mye. Men det forundrer meg likevel at de vil ha meg. Kvinner får alltid høre at de skal være unge og tynne, men jeg kan fortelle deg at det ikke er tilfellet. Menn elsker rynkene og strekkmerkene mine, sier Viktoria til Daily Star.

Unge kvinner derimot klager på Viktoria.

– Jeg tror de er sjalu, de sier jeg mangler klasse fordi jeg er eldre. Men jeg ignorerer dem og går videre. Jeg er en bestemor som er stolt over å vise fram det jeg har, sier Viktoria til Daily Star.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!