Victor er avhengig av hamburgere – stapper i seg fire om dagen og klarer ikke slutte: «Så jævla godt»

Når det kommer til mat og drikke har vi alle våre egne favoritter, noe vi føler det ville vært vanskelig å klare seg uten.

Mange av oss elsker sjokolade eller løsgodteri mens andre gjør hva som helst for en godt grillet biff. Noen elsker iskald øl – og enkelte er besatt av hurtigmat.

Tobarnsfaren Victor er avhengig av burgere. Han spiser i snitt fire om dagen – og gjør det i skjul, slik at familien ikke får vite det.

Kilde: Youtube

Jeg tror de fleste av oss kan nyte en god hamburger. Salaten, osten, kjøttet og dressingen kan være en utrolig kombinasjon av smaker – og det er faktisk ikke så rart at det er en så populær rett.

Spiser fire burgere om dagen

Det er imidlertid få som verdsetter det like mye som Victor.

Kilde: Youtube

Den cheeseburger-besatte tobarnsfaren gjør hva som helst for en god burger. Han spiser i gjennomsnitt fire om dagen, som blir omtrent 1500 i året. Ost og dressing pluss noe mer kan kombineres med kjøttet og brødet, men absolutt ikke salat.

– Jeg spiser ikke grønnsaker, frukt, kylling eller fisk, sier han i TV-programmet Freaky Eaters. Det er så jævla godt. Det jeg liker best er at jeg alltid vet hva jeg kan forvente.

Kona Adriana, som elsker å spise sunt, liker å eksperimentere med matlaging hjemme – noe som ikke er så populært hos mannen hennes.

Kilde: Youtube

Derfor mener Victor at han blir tvunget til å spise i skjul på vei hjem fra jobb, slik at han kommer relativt mett til middag – og bare trenger å spise litt av konas sunnere rett.

– Jeg vet at det sårer henne, men det sårer meg enda mer, du skal se hva hun lager, sier han.

Viste hele årsforbruket

Inntil TV-programmet ble spilt inn, trodde Ariana, som hadde kjent til ektemannens svakhet for den populære hurtigmaten i elleve år, at han spiste rundt tre burgere i uken. Egentlig handler det om litt over 20 stykker.

Kilde: Youtube

Victor ble konfrontert med det hele da en kostholdsekspert samlet hans årlige hamburgerforbruk i en lastebil – og så sendte ut alt på gaten.

Rundt 1500 hvite bokser som inneholder burgere.

– Det er motbydelig, konstaterte han da.

Kilde: Youtube

Da utfordrer en av programlederne – i et mål om å få Victor til å spise sunnere – han til å prøve en burger med salat på. Noe den grønnsakshatende mannen først blir kvalm og ler av, men til slutt gir han det et forsøk.

– Da jeg tygget og svelget, innså jeg at det ikke var verdens undergang. Jeg klarer dette, sier han.

Kilde: Youtube

Må variere kostholdet bedre

Victors livsstil fungerer selvsagt ikke i lengden, så la oss håpe at han i det minste blir flinkere til å variere kostholdet. Det er imidlertid ingen tvil om at denne mannen tilhører de i verden som brenner mest for hamburgere.

Under kan du se hele TV-innslaget med Victor.

Kjenner du noen som elsker burgere like mye som Victor?

Tagg da vedkommende på Facebook, eller del denne nyheten med vennene dine!