Veganer saksøker naboene for å grille mye – nå kontrer 2300 personer med enorm grillfest på gaten hennes

Tidligere har vi rapportert om en australsk kvinne ved navn Cilla Carden som saksøkte naboene – på et litt uvanlig grunnlag.

Det handler om at hun synes de griller for mye. Lukten av kjøtt og fisk, som veganeren hevder kommer i bakgården hennes, gjør det tydeligvis umulig for den irriterte massøren å være utendørs i tomten hennes.

Vel i retten hadde Cilla Cardens forsøk på å begrense naboens matlaging ikke gått hjem, da det sannsynligvis er vanskelig å bevise at noen griller med ondsinnet hensikt.

Den mildt sagt merkelige hendelsen har nå fått enorm oppmerksomhet. Den sinte kvinnens klager har ikke blitt godt mottatt – og nå er det planlagt et arrangement for Carden for å få »litt svinekjøtt på gaffelen», skriver Unilad.

Nabofeiden startet for noen ¨år tilbake, men instans etter instans har avvist Cilla Cardens forsøk på å begrense naboens grilling. Den irriterte veganeren påstår at lukten av kjøtt og fisk gjør det umulig for henne å bli i hagen hennes.

Finnes et godt formål

Hun mener videre at nabofamilien har plassert grillen slik at lukten med vilje kommer over til tomten hennes.

Youtube

Det hele har fått stor oppmerksomhet – og for å »ta hevn» på den kranglete veganeren, er det nå opprettet et opprør på Facebook. Det handler om at de skal gå til gaten der Cilla Carden bor og ha en gigantisk grillfest.

Det hevdes imidlertid at det hele er gjort med et godt formål – å gi veganeren »some pork on her fork» eller »kjøtt på gaffelen» på norsk (som imidlertid rimer mye verre).

Shutterstock

Over 2300 personer indikerte at de planla å delta på et arrangement kalt: »Community BBQ for Cilla Carden»

Kan nå Høyesterett

Ifølge Unilad har veganeren sagt til Daily Mail at feiden har blitt oppblåst altfor mye – og hun mener at det ikke kommer av et sinne mot kjøttetere eller grilling. Det er rett og slett et problem mellom henne og naboene.

Youtube

Hvis Cilla Carden ønsker å ta nabofeiden videre innenfor rettssystemet, ville neste trinn vært The Supreme Court – Australias svar til Høyesterett. Det er imidlertid ikke noe som er planlagt i skrivende stund.

Hva synes du om dette? Bør man få lov til å grille så mye man vil, eller skal man ta hensyn til naboene? Del din mening i kommentarfeltet på Facebook, eller del denne artikkelen med dine grillglade venner!