Foto: Daily Mail / Privat

Tony (30) lever som en hund – for den høye kosefaktoren: «Er en valp døgnet rundt»

Hvis det er en ting jeg er fascinert av, er det mennesker som tør å gå sine egne veier, skiller seg ut fra mengden og ikke bryr seg om hva andre synes. Det er vanligvis ekstremt sterke personer som kanskje har en merkelig interesse eller en uvanlig legning.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om morsomme saker, men også ting som er fascinerende, utrolig og imponerende. Derfor passer historier av denne typen (nedenfor) inn der man kan løfte fram personer som gjerne vil synes, men kanskje ikke alltid blir akseptert av sine omgivelser.

Imidlertid synes jeg det er sterkt av mennesker som går sin egen vei, våger å ta plass i media og dele tanker og historier om sine ofte fargerike liv. Slik syntes jeg skal hylles – og så lenge man ikke skader andre, har alle rett til å leve livene sine slik som de selv ønsker.

En person som har valgt å fortelle åpent om sitt uvanlige liv, er 30 år gamle Tony McGinn som bor i Los Angeles sammen med mannen Andrew. Tony er en stor entusiast av »dog play», som det heter – altså at han leker hund.

Kalles »Tony Bark»

Å løpe rundt fritt og jage baller, bli klappet og bjeffe kan høres rart ut for noen, men det er snarere helt naturlig for Tony, skriver Daily Mail.

– Å leke hund er noe mange gjør som barn. Forskjellen er at de menneskene mister interessen for det når de blir voksne, men det gjorde det ikke for meg, sier mannen som kaller seg »Tony Bark», som kan oversettes til Tony bjeff.

Han fortsetter:

– Hunder ser på livet på en mer positiv måte enn folk gjør, og derfor tror jeg at de lever på en så fri og gledelig måte som mulig. I et forhold får dette meg til å føle meg nærmere partneren min – selv om det ikke er seksuelt på noen måte. Tenk deg at den enkleste måten å få partneren din lykkelig på, er å kaste en ball som han kan jage. Forhold ville ikke ha tatt slutt like ofte hvis alle hadde gjort det.

Partneren Andrew legger til:

– Jeg prøver å gi ham (Tony) mest mulig oppmerksomhet og fortelle ham at han er en god gutt. Jeg synes at alle skal få føle seg frie til å utforske sine fantasier og indre kreativitet.

Andrew får bestemme

Paret har også tre »biologiske hunder» som de kaller dem. De mener imidlertid at Tony er like mye en »ekte hund» med sine forskjellige kostymer, leker og skreddersydde silikonhaler.

– Jeg er en valp døgnet rundt. Det bygger mye intimitet og en høy kosefaktor i forholdet vårt. Andrew får være min vaktmester og dermed bestemme over meg. Jeg liker det, innrømmer Tony til Daily Mail.

Hva synes du om Tonys livsstil? Er det merkelig, eller gjør han det rette ved å følge drømmen sin? Del gjerne tankene dine, men hold en god tone i kommentarfeltet.

Trykk også på dele-knappen!