Tenåring prøver å ha samleie med gigantisk bikube – tvinges til akuttbehandling på spesialsykehus

Det er viktig å tenke og handle smart – selv om man er litt kåt.

Vi vet nok alle at hjernen kan fungere litt merkelig når man virkelig kjenner på sug og lyster, men det kan likevel sjelden brukes som forklaring om man oppfører seg idiotisk eller risikabelt.

En amerikansk tenåring som kjørte inn penisen sin i en bikube kan trolig skrive under på dette – i hvert fall nå i ettertid. Skadene hans ble så alvorlige at han ble tvunget til akuttbehandling av spesialistleger, skriver World News Daily Report.

Vi har tidligere skrevet om en dykker som forsøkte å ha samleie med en gigantisk musling – men mannen, som senere ble behandlet på et spesialsykehus, ser nå ut til å ha møtt sin overmann.

Forsøkte å ha samleie – med bikube

For ja, en kåt 14-åring – som er allergisk mot bier – ble ført til Naples Community Hospital etter å ha fått et alvorlig anafylaktisk sjokk. Årsaken var at han hadde puttet penisen sin inn i en stor bikube, noe nettstedet World News Daily Report var den første til å rapportere om.

Bilde: Facebook / Reddit

Det er vanskelig å bedømme sannheten til denne nyheten, da få andre nettsteder ikke har valgt å skrive om hendelsen. Så vi er ikke helt sikre på om dette er helt sant eller ikke – og ønsker å være tydelige med å påpeke nettopp det.

Gitt at folk tyr til det ene trikset etter det andre for å oppnå seksuell tilfredsstillelse, ville det ikke overrasket oss om det er sant. Det hele har også blitt diskutert på forumet Reddit.

Det var ingen honning hjemme

Den store bikuben skal ha vært under familiens balkong – og da den hormonfylte tenåringen forsøkte å «ha sex» med den, ble han angrepet av en bisverm.

– En av vennene hans fortalte ham at det å ha sex var som å kjøre penisen sin inn i et krus med varm honning. Jeg antar at det ikke var honning hjemme, sier faren, ifølge World News Daily Report. Jeg forstår suget, men hvis du må gjøre det, gjør det for Guds skyld i en serviett og la biene være i fred.

Kilde: Pixabay

Anne Gibson ved Naples Community Hospital påpeker at eksperimentering er både vanlig og sunt – så lenge man ikke tar for stor risiko – for unge gutter og jenter.

Sånn kan det gå hvis man ikke tenker seg om når ønsket dukker opp. Det finnes virkelig pappskaller overalt! Trykk på dele-knappen hvis du er enig!