Studie: Her er penisen som imponerer kvinner mest

Et av store spørsmålene som folk aldri kan slutte å diskutere: spiller penisstørrelsen noen rolle?

Svaret på det spørsmålet er nok at det ikke finnes noe fasitsvar, ettersom vi alle er veldig forskjellige. Noen liker større peniser, noen foretrekker mindre – og selvfølgelig er det herlig med variasjon!

Men ifølge en studie finnes det en type penis kvinner foretrekker, skriver svenske Expressen.

Smal? Lang? Stor? Kort? Bøyd? Peniser kommer i alle ulike fasonger, akkurat som oss mennesker, og ifølge en studie viser menn stoltheten sin mer enn noen gang siden lanseringen av dating-apper.

Her er favorittpenisen

Derfor har forskere nå gjennomført en studie om hvilke inntrykk folk får gjennom å bare se et bilde av en person, noe som ofte er tilfellet hvis man matcher på en datingapp.

Studien er publisert her og inkluderte 106 personer, for det meste kvinner, som fikk se på 24 bilder av peniser.

Deretter måtte de trekke konklusjoner om personens penis de nettopp hadde sett på. Resultatet viste at penisene som var lengre og tykkere ble ansett som mer attraktive, og deltakerne fikk også bildet av at de personene var mer åpne og aktive.

De mindre penisene ble tilskrevet egenskaper som nevrotisk og tilbaketrukket.

Kjønnshår da? Vel, bildene der kjønnshåret var trimmet ble ansett som mer ansvarlige sammenlignet med de som lot håret vokse vilt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kilde: Shutterstock

Ekspertenes dom

Er det bra eller dumt å dømme folk ut fra det man ser på bilder da? Svaret er dumt.

– Det tar fokuset bort fra personen, og det synes jeg er synd. Tross alt foretrekker jo de fleste å velge en partner som passer dem på et personlig og emosjonelt plan. De velger ikke partner ut fra utseendet på kjønnsorganet deres, sier Maria K. Ebbestad, sexolog, til Expressen.

Ebbestad får støtte fra andre eksperter på området. Tone Haldorsen, sexolog og parterapeut, er redd for at folk har begynt å tro at kjønnsorganene deres vil påvirke ens forhold.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kilde: Shutterstock

– Altfor mange kvinner får uønskede «dickpics», og det er synd hvis man dømmer en potensiell partner ut fra penisstørrelse. Deltakerne i studien svarer også helt ut fra personlige preferanser, og man kan ikke si noe om peniseierens personlighet ut fra et bilde, sier Tone Haldorsen til Expressen.

Haldorsen påpeker også at mange kvinner kan oppleve smerte under samleie med en for stor penis og at de fleste kvinner trenger klitorisstimulering for å få orgasme.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette i dag!