Sofia har forstørret leppene 34 ganger og nekter å slutte – trosser nå legenes advarsler: «Størst i verden»

I dag er det mer vanlig enn noen gang å legge seg under kniven for å endre utseende sitt. Det kan være en rynke som glattes ut eller noe annet man ønsker å «forbedre» på utseendet sitt.

Men noen tar det hele et steg lenger, og gjør operasjonene til en livsstil. Som 25 år gamle Andrea, for eksempel. Hun har nemlig forstørret leppene hele 34 ganger, og har ingen planer om å slutte.

Dette til tross for at flere leger nå nekter å utføre flere leppeforstørrelser på henne.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

100 000 norske kroner. Så mye har bulgareren Andrea Ivanova brukt på å forstørre leppene.

Ønsker å slå verdensrekord

Andrea begynte å operere seg i 2018, målet da var å se ut som en dukke med stor trutmunn. Men 34 leppeforstørrelser senere føler Andrea fortsatt ikke at hun er ferdig – hun vil nemlig ha verdens største lepper.

– Akkurat nå skal jeg operere kjevelinjen og haken, men jeg vil selvfølgelig ha enda større lepper også. Jeg kommer til å fortsette med injeksjoner i dem, sier Andrea til Daily Mail.

Men det er ikke så lett å jage verdensrekorder i lepper. Flere klinikker nekter nå å utføre flere prosedyrer på Andrea, med henvisning til at de allerede er så store og å forstørre dem ytterligere kan forårsake helseproblemer.

«Familien liker det ikke»

Andrea livnærer seg som modell og har over 25 000 følgere på Instagram, så hun er vant til å få slemme kommentarer om utseendet sitt.

– Familien min liker ikke utseendeforandringen min, men de respekterer livsvalgene mine. Ellers bryr jeg meg ikke om hva folk sier, jeg har min oppfatning om hva skjønnhet er og jeg følger den til punkt og prikke, sier Andrea til Daily Mail.

Uansett hva man synes om Andrea og hennes jakt på et forandret utseendet, må man respektere det faktum at hun går sin egen vei her i livet.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!