Seksbarnsmoren har brukt en formue på å bli en «levende Barbie» – nå viser hun stolt fram resultatet

Vi er alle født med fordommer, enten vi liker det eller ikke. Det vi derimot kan gjøre, er å prøve å overse våre fordommer og slutte å dømme folk etter utseendet.

Noen ser ut på en måte, og andre ser helt annerledes ut. Det har ingenting med ens personlighet å gjøre. Til tross for at de fleste voksne vet dette, er kommentarfeltet på nettet fylt med slemme og hånlige kommentarer om folks utseende.

Noen mennesker ønsker å skille seg ut fra mengden, men de fortjener ikke hat for det.

En seksbarnsmor ved navn Nannette Hammond har brukt en formue på å se ut som en levende Barbie-dukke.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Minst fire brystoperasjoner, leppeforstørrelse, botox, tatovert sminke – ja, listen kan gjøres lang over operasjonene seksbarnsmoren Nannette gjennomgikk for å bli så lik en levende Barbie som mulig, skriver Daily Mail.

Brukt en formue

Barbiedukkene fanget tidlig oppmerksomheten til Nannette. Allerede som liten idoliserte hun dukkene og samlet på dem, som mest hadde hun hele 50 stykker på jenterommet sitt.

Fascinasjonen fulgte så med opp i voksen alder, og i 20-årene gjennomgikk Nannette sin første operasjon. Den første av mange.

Siden den gang har forvandlingen hennes til en levende Barbie vært en konstant pågående prosess. I dag er Nannette 47 år gammel, har seks barn og har brukt over fem millioner norske kroner på sine skjønnhetsinngrep.

Hun har til og med kjøpt en rosa Barbie-bil.

Jobbet på plastisk kirurgi klinikk

Nannette sier til avisen:

– Jeg elsket å leke med Barbie-dukkene da jeg vokste opp. Jeg var sjenert og litt usikker når det kom til utseendet mitt. Derfor ville jeg være akkurat som dukkene. Jeg så for meg at de alltid ville være lykkelige og jeg følte meg trist i sammenligning. Jeg hatet håret mitt og ville ha større bryster.

En periode var kosmetisk kirurgi en så stor interesse for Nannette at hun begynte å jobbe som sykepleier på en plastisk kirurgi klinikk.

Støttes av ektemannen

Ikke overraskende får Nannette mye kritikk for sin unike Barbie-interesse. Mange kritiserer henne for å se latterlig ut, noe hun gjør sitt beste for å vifte bort.

I stedet er 47-åringen nå fullt fokusert på å fullføre forvandlingen sin til en «levende Barbie».

Nannettes mann, som hun møtte i 30-årene, støtter konas kroppsprosjekt, men hjelper henne økonomisk for at hun skal nå sin store drøm.

For en tid tilbake var Nannette med i TV-programmet «This Morning». Se et 6-minutters klipp av opptredenen hennes nedenfor!

Trykk på dele-knappen for å hylle alle livsstiler!