Sarah (26) vil tatovere seg overalt – se når hun stolt viser fram sin dekorerte rumpe: «Jobbet hardt for den»

Å være voksen innebærer at man kan gjøre akkurat hva man vil med seg selv, så lenge man holder seg innenfor lovens grenser. Man kan kle seg som man selv vil og man kan modifisere kroppen sin som man vil.

For de fleste av oss betyr det ikke noe spesielt, men man ser ganske lik ut som man alltid har gjort, men noen drømmer om å se helt annerledes ut.

Sarah Sabbath (26) er en amerikansk kvinne som har som sitt største ønske å dekke hele kroppen sin med tatoveringer. Deriblant øyne, bryster og rumpe.

– Jeg angrer ikke på noe, sier Sarah til nettstedet It’s gone viral.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Tatoveringer – til enhver pris. Det er Sarah Sabbaths melodi. Hun vil dekke hele kroppen sin med blekk og har til og med tatovert øynene.

«Ble helt blind»

Sarah, som bor i El Paso, Texas, jobber som modell og tatovør, ble midlertidig blind da hun tatoverte øynene sine.

– Det var for mye blekk og for lite vannløsning så jeg kunne ikke gjøre noe. Ikke se på TV, ikke være ute, det gjorde meg deprimert, sier Sarah til It’s gone viral.

Totalt anslår Sarah at hun har brukt rundt 4 000 dollar på å tatovere seg, noe som tilsvarer rundt 41 000 norske kroner.

«Et bedre menneske»

Til tross for alle pengene og uhellet med øyetatoveringen, angrer ikke Sarah på forvandlingen sin.

– Jeg ble mobbet før og føler meg mer som meg selv nå. Tatoveringene får meg til å føle meg sterkere og som en bedre person, sier Sarah til It’s gone viral.

I dag er Sarah fornøyd med seg selv og byr på lettkledde bilder til sine drøyt 27 000 Instagram-følgere på daglig basis, inkludert av den tatoverte rumpen sin, som hun er stolt av.

«Jeg har jobbet jævlig hardt for denne rumpen», skriver Sarah i et innlegg.

Trykk på dele-knappen for å si hva du synes om dette!