Paula (52) vil ha verdens største bryster – ikke fornøyd med over 20 inngrep: «Kan miste livet – klar for å ta sjansen»

Paula Thebert (52) er bedre kjent som Lacey Wildd – eller blondinen med de gigantiske brystene. Slik ble hun nemlig berømt i USA og besettelsen av brystene hennes har fått henne til å sette seg et klart livsmål – hun skal ha verdens største pupper.

Noe som verken legene eller familien hennes synes er en god idé.

– Jeg vet det er farlig, men jeg klar for å ta sjansen, sier hun.

Bilde: Youtube/Truly

Vi har tidligere skrevet om kvinnen med verdens største bryster, men hun har en målbevisst utfordrer i Lacey Wildd. Den nå 52 år gamle moren begynte sin fysiske forandring for 28 år siden. Da hadde hun C-kopp – i dag er det L som gjelder.

Bilde: Youtube/Truly

Spesial-BH-er må bestilles – og en av dem er laget av elastisk griseskinn.

Gjort over 20 operasjoner

De enorme brystene vekker stor oppmerksomhet – noe amerikaneren trives godt med.

– Det er en million blonde kvinner med store bryster i verden, men det er ikke så mange blonde kvinner med gigantiske bryster, sier hun i et Youtube-klipp fra Truly.

Bilde: Youtube/Truly

Alt i alt har Paula – som hun egentlig heter – hatt over 20 plastiske operasjoner, men tanken er at det skal bli flere. Ellers har hun stort sett ingen sjanse når det kommer til å få verdens største «brød».

Datteren Tori er derimot svært skeptisk til flere inngrep.

– Bryr hun seg virkelig om at barnet hennes kan stå uten en mor? undrer jenta i klippet.

Bilde: Youtube/Truly

– Mange stirrer og kommer opp og vil ta bilder når man går rundt i byen. Det er flaut, synes datteren.

«Jeg kan miste livet…»

Selv legene er svært tvilsomme til om det er en god idé for Lacey Wildd å ekspandere brystene sine ytterligere. 52-åringen, som sammenligner seg selv med «en oppblåst Barbie», tar imidlertid advarslene med en klype salt.

– Jeg vet at det er farlig. Jeg er klar for å ta sjansen. Jeg kan miste brystene mine, jeg kan miste livet. På den andre siden vil jeg heller ikke leve med anger, sier hun.

Innslaget ble laget for noen år siden og mye kan selvfølgelig ha skjedd siden den gang. Lacey Wildd, som alltid har elsket oppmerksomheten hun fikk via puppene sine, har imidlertid levd en mer tilbaketrukket tilværelse i det siste.

At hun lyktes med målet om å skaffe seg verdens største bryster må dermed anses som nærmest utenkelig. Forhåpentligvis har hun nøyd seg med å ha gigantiske bryster – og innsett at nok er nok.

Hva synes du om Paulas livsmål? Gjør hun det rette som følger drømmen sin, eller er det galskap? Del nå denne artikkelen videre for å fortelle oss hva du synes?