Mayra (38) har verdens største silikonbryster – kan ikke knyte skoene eller kjøre bil: «Alltid et eventyr»

Det krever et stort mot å, i dagens samfunn, stå opp for seg selv og tørre å løpe sitt eget løp, uten å tenke på hva andre, dømmende mennesker kan tenke og føle.

Mayra Hills (38) er en kvinne som virkelig gjør sin greie, hun har nemlig verdens største bryster.

Hun elsker sin egen kropp, nyter oppmerksomheten og blir nå fulgt av titusenvis av fans på nettet.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Vi i Humorbibelen har tidligere skrevet om 62 år gamle Annie som har verdens største naturlige bryster og Martina som har en av Europas største bryster og har delvis skiftet hudfarge.

Begge kan imidlertid vike med tanke på størrelsen på brystene når det kommer til Mayra Hills.

Begynte med A-cup

Den 38 år gamle tyskeren har verdens største bryster – selv om de er operert flere ganger.

En gang i tiden hadde hun A-cup, men nå er det 32Z som gjelder. Hennes enestående transformasjon, som har pågått i mange år, har ført til at Mayra har fått titusenvis av fans på nettet.

Blant annet via sin Instagram.

Modellen går under navnet «Beshine» og brystene veier rundt 18 kilo, noe som ifølge The Mirror gjør henne til nummer en i verden når det gjelder opererte bryster.

På nettet er det mange opphetede diskusjoner bland hennes mange fans og beundrere.

«Hun er så fantastisk… Er det noen som vet om hun har planer om å forstørre brystene enda mer?», undrer en mann på forumet Reddit.

«Alltid et eventyr»

Selv ser hun ut til å trives med de enorme brystene sine.

«Det er alltid et eventyr å være blant folk med så store bryster», skrev Mayra på bloggen sin, ifølge The Mirror. «Beshine elsker å ha de største brystene i universet».

De skaper imidlertid visse problemer når det gjelder for eksempel å knyte sko, oppholde seg på trange steder eller kjøre bil. Enkelte ting klarer hun å jobbe rundt, mens andre ting må Mayra rett og slett ofre.

Folk har selvfølgelig meninger om den oppsiktsvekkende kroppsreisen, men jeg mener personlig at man må respektere livsvalget hennes – og vi andre har faktisk ingen rett til å dømme Mayra.

Er du enig i at det viktigste er at man trives med seg selv?

Trykk da på dele-knappen, eller skriv hva du synes om Mayras livsreise i kommentarfeltet. Sørg imidlertid for å holde en god tone!