Pappaen blir rasende når han ser den nyfødte sønnen – da avslører legen pinlig detalj om parets sexliv

Når man skal få barn for første gang er det utrolig mange tanker som går gjennom hodet. Hvordan skal det gå? Er alt som det skal? Hva skjer nå? Hvordan skal jeg bli den beste pappaen eller mammaen jeg kan være?

Det er en periode med stor usikkerhet, enkelt og greit – men samtidig fylles hele tilværelsen med kjærlighet og omtanke.

Det er absolutt en periode i livet som man aldri glemmer.

Mannen i denne fiktive, morsomme historien kom dog på litt uvanlige tanker da panikken plutselig traff han med full kraft. Det hele skulle dog ordne seg, men jeg fikk meg en skikkelig god latter på slutten!

Derfor følte jeg at jeg måtte dele denne frekkisen med dere. Jeg håper virkelig at du også kommer til å like denne fantastiske spøken!

Det middelaldrende parets sårt etterlengtede baby var endelig født, men plutselig braser den helt panikkslagne faren inn for å treffe jordmoren.

«Det er ikke mulig»

Mannen var likblek i ansiktet.

– Legen! skrek han. Jeg vet ikke hvordan i all verden jeg skal si dette, men jeg er ekstremt opprørt over at min sønn er rødhåret. Dette kan umulig være min sønn!

– Fysj! Det er bare tull, svarte legen. Selv om både du og din kone har kullsvart hår så kan for eksempel en av deres foreldre har bidratt med rødhårete gener.

– Nei, nei, det er heller ikke mulig, insisterte mannen fortsatt. Det er faktisk helt umulig! Også våre foreldre var svarthårete og slekten vår har vært det i flere generasjoner!

– Okei, svarte legen undrende. Fortell meg, hvor ofte elsker du og din kone?

 «Der har vi jo svaret»

Pappaen rødmet en smule, tenkte etter en stund og svarte:

– Jeg har jo jobbet utrolig mye det siste året, vi har bare elsket sånn omtrent hver andre eller tredje måned…

– Aha! Der har vi jo svaret, utbrøt legen. Det er rust!