Foto: Shutterstock/Flickr

Nygift kone krever skilsmisse – etter å ha blitt sjokkert over ektemannens gigantiske penis

Man kan skille seg av flere ulike grunner.

Det kan handle om alt fra å bare gli fra hverandre til at man finner noen andre.

Men nå sprer det seg en merkelig nyhet som hevder at en nygift kvinne skal ha begjært skilsmisse i forbindelse med at ekteskapet skulle fullbyrdes under bryllupsnatten.

Årsaken er helt utrolig – og sannsynligvis også unik!

Flickr

Det er den nigerianske nettsiden Pulse som rapporterer om den mildt sagt merkelige hendelsen. Det er relativt få medier så langt som har skrevet om nyheten, og det er få kildereferanser, så vi vil bare være tydelige med å poengtere at vi ikke kan være helt sikre på at det faktisk er sant.

32-åringen ønsker å forlate mannen sin

Med tanke på at det finnes sprø folk overalt i verden, kan dette absolutt være sant.

Ifølge opplysningene handler dette om en 32 år gammel kvinne som har forlatt mannen sin.

Det var i løpet av bryllupsnatten, da paret ville fullbyrde ekteskapet med et lidenskapelig øyeblikk av kjærlighet, at kona ville få et skikkelig sjokk og falle i tårer.

Shutterstock

Det var da mannen tok av seg buksene og viste manndommen sin at hun holdt på å besvime – og flyktet fra stedet, ifølge AdomOnline.

Innrømmer at penisen er enorm

Bruden var jomfru og hadde dermed ingen stor erfaring med menns kjønnsorgan.

«Datteren min er traumatisert og ønsker å skilles. Som hennes mor kan jeg føle smerten hennes», sier kvinnens mor til nettsiden.

Pxfuel

Den velstående mannen, som skal ha innrømmet at »utstyret» hans er av større slag, går med på skilsmissen – forutsatt at han blir kompensert for alle sine utgifter i forbindelse med bryllupet.

Pulse skriver at dette igjen vil vekke debatt i deler av Afrika om par skal få ha sex, eller se hverandre nakne, før de gifter seg. Denne typen hendelser må kunne unngås, slås det fast.

Hva synes du om dette? Gi oss gjerne din mening i kommentarfeltet, eller del artikkelen hvis du også synes dette høres helt sprøtt ut!