Michele (33) er forelsket i en jumbojet – drømmer nå om ekteskap: «Elsker utseendet hans, og at han er snill»

Amors piler er ufattelige. Vi kan aldri vite på forhånd når eller hvordan vi blir forelsket. Plutselig står man foran noen, og man bare vet at dette er riktig.

Man begynner å stamme, håndflatene blir svette og man vet egentlig ikke mye mer enn at man virkelig, virkelig vil ha akkurat denne personen.

Akkurat slik var det for tyskeren Michele Kobke (33).

Men det var ikke en person hun ble forelsket i – men en jumbojet av merket Boeing 737-800, skriver britiske The Mirror.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Denne noe uvanlige kjærlighetshistorien begynte i 2014. Da befant nemlig Michele seg på Tegel flyplass da hun fikk syn på «Schatz», som hun kaller sitt elskede fly.

«Elsker aerodynamikken»

– Jeg falt direkte for vingene og vingespissene! Jeg har vært dødsforelsket siden den dagen. Jeg elsker utseendet og aerodynamikken, dessuten er han så snill, sier Michele til The Mirror.

Michele kaller favorittflyet hennes for Schatz, som betyr skatt, og håper nå at de to skal kunne gifte seg. Hun har gitt opp ekte menn.

– Sist gang jeg var i et forhold med en mann var i 2011, men det var ikke ekte kjærlighet. Schatz er min første ekte kjærlighet, det er det vakreste forholdet man kan tenke seg, sier Michele til The Mirror.

«Intimitet er viktig for oss»

Kjærlighetsforholdet er litt komplisert ettersom kjæresten til Michele tilbringer mye av tiden sin i luften, men til tross for det tilbringer de hver natt sammen.

– Jeg sover med deler av flyet eller med en liten modell av det, intimitet er veldig viktig for oss. Men det er synd at vi ikke kan sees så ofte, det blir jo først når jeg flyr med ham at vi faktisk sees, sier Michele til The Mirror.

Ingen problemer for familien

Michele er hva man vanligvis kaller en objektofil, som betyr at man ikke tenner på mennesker, men i stedet på andre objekter.

Selv om Michele har valgt å leve med et fly i stedet for et menneske, støttes hun av familien.

– De har fullstendig akseptert mine livsvalg. Jeg får en del hat på nettet, men jeg har aldri vært så lykkelig og kjærligheten vår skader jo ingen, sier Michele til The Mirror.

Så herlig med mennesker som tør å leve livene sine fullt ut!

Trykk på dele-knappen for å feire kjærligheten!