Mannen løser opp plagsom vokspropp – det han får ut av øret gir folk mareritt

Mange av oss har hatt en vokspropp i øret på et tidspunkt.

Det påvirker hørselen, kan føles ubehagelig og det er generelt plagsomt. Det er imidlertid som regel ganske enkelt å løse dem opp med de riktige metodene og verktøyene, men hvis man ikke klarer det på egen hånd, så kan helsevesenet som regel hjelpe til.

En mann skulle prøve å løse opp det han trodde var en vokspropp på egen hånd, men det skulle havne i en fryktelig ekkel oppdagelse. Mannen, som la ut fortellingen sin på Reddit, men forblir anonym, våknet en natt og la merke til at noe var galt med venstre øre, skriver The Mirror.

Fikk problemer med å sove

Det gjorde ikke vondt, men hørselen hans var noe svekket og med jevne mellomrom kunne han høre det som hørtes ut som en tikkelyd. Det var noe annet enn det han hadde opplevd med tidligere vokspropper.

Bilde: Shutterstock

Han stappet inn en bomullsdott med olivenolje i øret for å prøve å myke opp voksen. Lyden forsvant imidlertid ikke, men ble snart erstattet av mer lavmælte og tikkende lyder. Det gjorde det vanskelig å sove, men det gikk til slutt.

Om morgenen var lydene borte, men selve proppen ble igjen. De neste dagene forsøkte han derfor på egen hånd – med ulike husmortriks – å løse opp voksen. Han helte vann i øret, prøve med olivenolje igjen, og brukte til og med en pinsett (noe som imidlertid ikke anbefales å gjøre).

Gjorde en motbydelig oppdagelse

«Alle metoder mislyktes med å løse opp voksproppen – fram til i dag», skriver mannen.

«Nok en gang var jeg dum nok til å rote rundt med en pinsett i øret da jeg endelig fikk tak i den voksproppen. Spent trakk jeg den sakte ut for å se på hva øret mitt hadde skapt.»

Så skulle mannen gjøre en ekkel oppdagelse.

«Til min store skrekk kunne jeg snart konstatere at det ikke var voks som hadde dannet den proppen, men noe som ligner på en liten møll», skriver han.

Bilde: Reddit

«Den lille rakkeren hadde på en eller annen måte klatret inn i øret mitt klokken 2 på natten, vekket meg, men klarte deretter ikke å komme ut fordi jeg la en bomullsdott i veien.»

«Jeg prøver fortsatt å forstå at jeg hadde et dødt insekt i øret mitt i en halv uke.»

Skjelvinger og svette hender

Reaksjonene har haglet inn etter at mannen publiserte bildet sitt av møllen.

«Jeg kommer aldri til å kunne sove igjen», mener en person.

«Jeg har aldri følt meg så dårlig av å bare lese noe før. Skjelvinger, svette hender, brekninger, tårevåte øyne og mer», hevder en annen.

Ja, det var absolutt ingen hyggelig oppdagelse denne mannen gjorde, men det er fint at det virker å ha ordnet seg til slutt.

Det er imidlertid viktig å være forsiktig med kroppen sin. Ta alltid det sikre før det usikre! Trykk på dele-knappen for å spre det viktige budskapet!