Mannen kjører 48 cm lang ål i endetarmen – for å bli kvitt forstoppelsen

Mennesket slutter aldri å forbløffe, med sine merkelige påfunn. Et punkt som forbløffer oss fra tid til annen er hva de velger å stappe «der sola aldri skinner». For en tid tilbake skrev vi om en mann som kjørte en flaske opp i anusen, fordi han prøvde å klø seg i rumpa, påstår han.

Nå rapporteres det om en mann fra Kina som led av forstoppelse. For å løse problemet hans, tok han til en noe underlig metode – nemlig ved å kjøre en nesten halv meter lang ål i opp endetarmen, skriver Daily Mail.

Legene trodde knapt sine egne øyne.

Det handler om en 49 år gammel fabrikkarbeider fra sørøst i Kina. Han hadde lidd av forstoppelse i en viss tid – og deretter lidd av noe helt annet, som var veldig intimt og privat. Han prøvde å løse problemet selv. Løsningen måtte være å kjøre opp en 48 centimeter lang ål i rumpa.

Fant matrester, avføring og en ål

Mannen ble deretter tvunget til å oppsøke medisinsk behandling, og legene trodde knapt øynene sine, da de fant matrester, avføring – og en ål magen hans, skriver Daily Mail.

Foto: Wikipedia

Pasienten hadde tidligere søkt om hjelp for forstoppelsen sin og ble deretter anbefalt å komme til sykehuset for behandling. Det var imidlertid ikke noe mannen ønsket, så han valgte han å investere i sin helt egen ålmetode.

Med sterke magesmerter ble han tvunget til å returnere til Guangzhou Dongren sykehus, og etter en undersøkelse gjorde legene det sjeldne funnet inni ham. Ålen, som var nesten en halv meter lang, veide rundt 250 gram.

Illustrasjonsbilde: Wikipedia

Mannen innrømmet feilen

Pasienten sa aldri noe om hva de ville finne før de gikk til verks.

«Vi spurte ham da vi fant ål, og han sa at den havnet der ved en feiltakelse. Etter operasjonen innrømmet imidlertid pasienten at han faktisk plasserte den der av egen vilje», sier Dr. Zhao Zhirong ifølge Daily Mail.

Det er uklart om ålen var i live eller død da den ble kjørt opp i mannens anus, men da legene fant den, hadde den dødd. Pasienten ble liggende på sykehuset i en periode under observasjon.

Nå trykker du på delingsknappen slik at vennene dine blir varslet om denne typen oppsiktsvekkende hendelser!

Les også: Fascinerende: 11 bilder som ser ut til å være falske – men som utrolig nok ikke er det